AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Morellato R0153132507

Zobraziť katalóg
Morellato R0153132507
Dámske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO8779 Produktové číslo:  8033288715467 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morellato R0153132507

Dámske analógové hodinky Morellato R0153132507 vynikajú svojím moderným vzhledom striebornej farby, kvalitnými použitými materiálmi a prvotriednym spracovaním. Zaujímavým dizajnovým prvkom je remienok v kombinácii matnej a lesklej striebornej farby, ktorý je opatrený pevnou uzatvárateľnú sponou a poistkou proti otvoreniu. K remienka krásne ladí okrúhly ciferník so strieborným pozadím. Nemusíte mať strach, že by sa ciferník mohol poničiť, pretože ho pred poškriabaním chráni veľmi odolné tvrdené minerálne sklíčko. Na výrobu puzdra a remienka bola použitá ušľachtilá chirurgická oceľ, ktorá odoláva prípadným škrabancom, zároveň sa nádherne leskne a vyzerá skvele.

Hlavné prednosti:

  • moderný dizajn striebornej farby
  • kvalitné použité materiály - puzdro a remienok z chirurgickej nerezovej ocele
  • veľmi odolné minerálne sklíčko
  • vodotesnosť 5 ATM
  • spoľahlivý strojček značky Quartz

Praktický spoločník aj krásny módny doplnok

Vďaka vodotesnosti 5 ATM si hodinky nemusíte dávať dole ani počas sprchovania a môžete sa s nimi bez obáv potápať do hĺbky pol metra.   Istotu presného času zaručuje spoľahlivý strojček Quartz, ktorý je poháňaný batériami. Hodinky sa na ruky veľmi dobre nosia, sú vhodné pre každý deň, či pre pracovné rokovania alebo vo vašom voľnom čase. Na vašom zápästí sa budú skvele vynímať a ako nádherný módny šperk dokonale doladia
váš outfit. Hodinky Morellato
R0153132507 dostanete, v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morellato R0153132507 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO R0153132507. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Morellato R0153132507.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií