PET PET

Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband

Zobraziť katalóg
Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband
5 1 hodnotení
Smart hodinky – pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok), automatická zmena časového pásma, vodoodolné do 50 metrov, Bluetooth 4.0, priemer ciferníka 36mm, kompatibilita s iOS/Android, výdrž batérie až 25 dní
Kód:  NOKIAW32 Produktové číslo:  36white-RG-L-Blue Stránky výrobcu
Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband Predaj skončil

Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband

Pokrok nezastavíme, hodinky už dávno neslúžai len na zobrazovanie času. Pokiaľ chcete mať elegantné, ale inteligentné hodinky, Nokia Steel HR Rose Gold/Blue Leather/Grey sú pre vás tie pravé. Snímajú všetky aktivity prebiehajúce automaticky po celých 24 hodín. Vďaka týmto hodinkám budete môcť sledovať vašu tepovú frekvenciu, fyzickú aktivitu, dobu spánku alebo spálené kalórie. Sledujte váš tep a vaše výkony i pod vodou vďaka vodotesnosti až do 50 m. Pomocou malého displeja na hodinkách môžete sledovať váš tep, ubehnuté kilometre alebo upozornenie z vášho inteligentného telefónu. Batéria hodiniek vydrží až 25 dní. K výrobe smart hodiniek Steel HR sa použila nehrdzavejúca oceľ v štandarde 316L, ktorá je doplnená dvojitým klenutým sklom. Športovo ladený silikónový pásik zabezpečí dlho trvajúce pohodlie aj pri športových aktivitách.

Hlavné funkcie hodiniek Steel HR (36 mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey

  • Bezdrôtový monitoring aktivít (tep, kroky, vzdialenosť, kalórie, spánok, plávanie)
  • Výdrž batérie až 25 dní
  • Vhodné aj pre vodné aktivity – vodoodolnosť do 50 metrov
  • Displej pre sledovanie tepu, výkonov a upozornenia zo smartfónu
  • Funkcia Smart Wake-Up

Príjemné zobudenie vďaka Smart Wake-Up

Hodinky Steel HR vám pomáhajú zobudiť sa v ten najvhodnejší čas vášho spánku. Stačí nastaviť dobu pred samotným alarmom a hodinky vás v tom čase zobudia tichými vibráciami, keď váš spánok bude najľahší.

Prispôsobte si vzhľad

Steel HR vyzerajú už v základnom balení perfektne, ale je možnosť ďalej si vyberať z pomerne širokej ponuky farebných pásikov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím vás je súčasťou balenia aj silikónový sivý remienok? (modrý+sivý) ?

dobrý den, jak dlouho se hodinky nabíjí?

Diskusia a poradňa k Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband
Príslušenstvo pre Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smartwatch Nokia Gold Watch (36 mm) Rotgold / blaues Leder / grau Silikonarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smartwatch Nokia Gold Watch (36 mm) Rotgold / blaues Leder / grau Silikonarmband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Blue Leather/Grey Silicone wristband.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií