Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Gear Fit2 Pro Black

Zobraziť katalóg
Samsung Gear Fit2 Pro Black
4,4 33 hodnotení
Fitness náramok - pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, barometer, akcelerometer, gyrosnímač, tepová frekvencia), GPS, Auto Activity Tracking, Step Challenges, Smartphone notifikácia, budík, prehrávanie hudby, ID volajúceho, certifikácia IP68, 1.5" Super AMOLED displej, RAM 512MB , interná pamäť 4GB, Bluetooth 4.2, microUSB, batéria 200mAh, pre Android 4.4 a vyššie a iOS 9.0 a vyšší, veľkosť remienka L
Kód:  SAAW0012g Produktové číslo:  SM-R365NZKAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Gear Fit2 Pro Black

Ponorte sa do tréningu

Môžete plávať v bazéne. Vyvádzať na vlnách. Alebo sa sprchovať po náročnom programe v posilňovni. Náramok Gear Fit2 Pro s certifikovanou vodoodolnosťou do 5 ATM * bude stále s vami. Či už sa budete venovať náročnému tréningu na ďalšie preteky, alebo príjemnému aktívnemu odpočinku, vďaka špeciálne vyvinutej aplikácii Speedo ** vám navyše poskytne detailné štatistiky vášho výkonu.

* Gear Fit2 Pro je vodoodolný do hĺbky 50 metrov podľa normy ISO 22810: 2010. Mokrý náramok alebo ruky pred používaním zariadení dôkladne osušte.

** Dostupnosť aplikácie Speedo pre Gear Fit2 Pro sa môže líšiť v závislosti na lokalite.




Štvornásobná motivácia

Každý fitness náramok Gear Fit2 Pro je už pri zakúpení vybavený štvoricou praktických športových aplikácií. UA Record zobrazí prehľadný súhrn vašich aktivít aj spánku. Navigačné možnosti MapMyRun využijete ako pri behu, tak pri jazde na bicykli. MyFitnessPal bude skvelým spoločníkom pri plánovaní jedálnička a meranie spálených kalórií. A s aplikáciou Endomondo budete môcť svoje výkony aj tréningové ciele ľahko zdieľať s ďalšími športovými nadšencami.

* Dostupnosť aplikácií UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal a Endomondo pre Gear Fit2 Pro sa môže líšiť v závislosti na lokalite.



Sleduje vaše pohyby

Majte vždy doslova po ruke aktuálne informácie o svojej aktivite. Náramok Gear Fit2 Pro monitoruje a presne zaznamenáva všetku vašu fyzickú činnosť, či už sa jedná o vrcholový šport, relaxačnú prechádzku, alebo dokonca tanec. V priebehu celého dňa vám tiež meria a ukazuje tepovú frekvenciu, aby ste boli pri tréningu ešte efektívnejší.




Pre šport i do spoločnosti

Pri cvičení a tréningu oceníte jeho rozsiahle fitness funkcie. Gear Fit2 Pro vás ale oslní aj mimo posilňovňu alebo športoviská. Či už dáte prednosť rafinovane elegantnej čiernej, alebo zvolíte verziu s detailmi v očarujúcom odtieni červenej, náramok bude nielen športovým partnerom, ale aj štýlovým doplnkom. Obom prevedeniam je samozrejme spoločný ako ergonomický dizajn, tak pevné a súčasne pohodlné obopnutie vášho zápästia.




Obsah vám na mieru

S fitness náramkom Samsung Gear Fit2 Pro sa nikdy nebudete nudiť. Navýši efektívnosť vašich športových aktivít vďaka bohatej ponuke praktických fitness funkcií, zároveň vám prostredníctvom obchodu Galaxy App Store ponúka široký výber aplikácií a motívov vzhľadu. Prispôsobte si štýl svojho zariadenia podľa nálady alebo si nainštalujte napríklad Spotify a pustite si k tréningu hudobnú motiváciu.

* Dostupnosť aplikácií pre Gear Fit2 Pro sa môže líšiť v závislosti na lokalite.


 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
34 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,kde zozeniem nabijacku na inteligentne hodinky gear fit?dakujem

Dobrý den. Nevíte kdy bude update pro iOS? Hodinky to totiž s iOS nejdou spárovat

Dobrý den, co sem se dočetl tak do hodinek se prý dají doinstalovat různé aplikace znamená to že i třeba YouTube a různé hry?

dobry den. musim si k hodinkam dokoupit zvlast nabijecku, nebo je obsahem baleni hodinek?

Dobrý den, prosím o informaci, ve videu představujete Samsung Gear Fit2 Pro Black, máte nastavený ciferník status Pip-Boy, který se nám moc líbí. Nevíte jak ho nainstalovat, na obchodu Google Play není. Děkuji za reakci.

Dobrý den, je nutné pri plavání s hodinkami Gear fit 2Pro zapínat zámek dispeje, nebo je možno je ponořit do vody kdykoli. Děkuji

Které z hodinek jsou na vašich stránkách ve velikosti S ? Není to u výrobku uvedeno

Majú snímač saturácie kyslíka v krvi?

Dobrý den, dnes mi prasklo sklo. Chtěla bych vás požádat o kontakt na servisní středisko. Děkuji

Dobrý den, Hodinky jsou prezentované jako vhodné k plavání. V případě, že by při běžném plavání došlo k poškození hodinek, vztahuje se na toto poškození záruka? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Gear Fit2 Pro Black
Príslušenstvo pre Samsung Gear Fit2 Pro Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear Fit2 Pro Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear Fit2 Pro Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear Fit2 Pro Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear Fit2 Pro Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií