AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

TIMEX T5K629

Zobraziť katalóg
TIMEX T5K629
Dámske hodinky – s plastovým puzdrom, plastovým sklíčkom, vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO10687 Produktové číslo:  753048465644 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TIMEX T5K629

Zháňate dámske športové hodinky, ktoré majú v sebe GPS a tiež dobre vyzerajú? Stavte na hodinky TIMEX T5K629. Sú to módne oválne hodinky s tenkým športovým pásikom a zabudovanou GPS. Technológia SiRFstarIV zaručuje rýchle a presné určovanie polohy. Hodinky TIMEX merajú tempo, rýchlosť a vzdialenosť. Hodnoty môžete zobraziť reálne alebo vám ich hodinky dokážu tiež spriemerovať. Disponujú pamäťou až na 15 tréningov. Hodinky fungujú na lítium-iónovú batériu, ktorú môžete dobíjať pomocou USB kábla. Životnosť batérie v režime GPS je 8 hodín.

Kľúčové vlastnosti hodiniek TIMEX T5K629

  • Športové hodinky s GPS
  • Technológia SiRFstarIV  rýchle a presné určovanie polohy
  • Hodinky TIMEX merajú tempo, rýchlosť a vzdialenosť aj množstvo spálených kalórií
  • Zobrazenie reálnych alebo priemerných hodnôt
  • Pamäť až na 15 tréningov
  • Batéria sa nabíja pomocou USB kábla
  • Vodoodolné
  • INDIGLO nočné osvetlenie
  • Nastaviteľné alarmy
  • Anglické aj metrické jednotky
  • Rôzne časové pásma

Ďalšie vlastnosti hodiniek TIMEX

Hodinky TIMEX sú vodoodolné, takže ich môžete vziať pokojne aj do sprchy. Zmerajú vám množstvo spálených kalórií počas tréningu. Majú hands-free intervalový časovač s funkciou auto-split. Hodinky TIMEX môžete používať tiež v noci vďaka INDIGLO nočnému osvetleniu. Disponujú niekoľkými nastaviteľnými alarmami. Vybrať si môžete z anglických alebo metrických jednotiek. Zobrazujú 2 časové pásma, ktoré si môžete nastaviť ručne alebo si vybrať z ponúkaných svetových časov podľa miest. 

Materiál hodiniek TIMEX

Remienok hodiniek TIMEX je vyrobený z plastu, ktorý sa používa pri športových hodinkách s väčším puzdrom. Vďaka tomuto materiálu je remienok pevný, paropriepustný a vodoodolný. Hodinky TIMEX majú plastové sklíčko, ktoré vyniká svojou pružnosťou, preto len tak ľahko nepraskne. Používa sa pri športovejších hodinkách. Zapínanie remienka je vyriešené štandardnou obľúbenou prackou. Je ľahko ovládateľná, spoľahlivá, hodinky vďaka nej neskĺznu z ruky.   

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIMEX T5K629 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIMEX T5K629.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií