AP+ nový vizuál Aplikace

TIMEX T5K630

Zobraziť katalóg
TIMEX T5K630
Pánske hodinky vodotesný 10 ATM
Kód:  KHO6635 Produktové číslo:  753048465651

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TIMEX T5K630

Timex T5K630športovci, ktorí vynikajú nielen spoľahlivo, ale aj svojou vysokou funkčnosťou. Tieto digitálne hodinky majú plastové puzdro a remienok vyrobené z rovnakého materiálu. Špeciálna funkcia hodiniek ocenia najmä užívatelia, ktorí pozorne sledujú svoje zdravie, šport, zaznamenávajú svoje výsledky a sledujú svoju váhu. Hodinky majú všetky základné funkcie a množstvo funkcií, ktoré môžu používať športovci a milovníci zdravého životného štýlu. Hodinky pracujú na batériách a sú nepremokavé, takže sa nebojte ich používať v daždi, vodných športoch alebo v lete vodou. Doprajte si kvalitné hodinky s perfektnými funkciami!
 

funkcie:

  • Pohodlné joggingové funkcie - tempo, vzdialenosť, srdcová frekvencia a nadmorská výška v reálnom čase, ako aj pamäť pre ďalšie spracovanie dát
  • Pokročilé funkcie školenia - časové intervaly a monitorovanie tempa
  • Veľký a ľahko čitateľný displej s nastaveniami displeja
  • Technológia SiRFstarIV poskytuje rýchle a presné údaje GPS
  • ANT + Kompatibilné - pre pripojenie snímačov HRM a FootPod
  • Softvér na zadávanie údajov o výcviku v časovom okamihu Timex Ironman Online Training Training?
  • USB pripojenie pre nastavenie hodín, nabíjanie batérie a sťahovanie dát
  • Pamäť pre 15 tréningových protokolov (každý do 100Lap, s dátumom)
  • Interval Timer so schopnosťou konfigurovať každý interval na základe Tempo, Running Cadence alebo Heart Rate
  • Hands-Free Operations - Možno nastaviť na základe vzdialenosti alebo času (napr.g. automatické nahrávanie na 1km, 10km, každých 10min, 60min. atď.)
  • Technológia bezdrôtového pripojenia ANM a snímač cyklu

Režim Chrono - Keď sa pripájate k signálu GPS, stlačte tlačidlo START / SPLIT, čím začnete zaznamenávať údaje o výkonnosti a sledovaní v reálnom čase.

Stlačením tlačidla ŠTART / SPLIT nahráte čas Lap alebo Split alebo nastavte Hands-Free na automatické zaznamenávanie údajov. Nastavenie zobrazenia môžete nastaviť tak, aby zobrazovalo až 16 údajov v 3-4 riadkoch.

Programovateľný alarm vás udrží na energiu a tekutiny.

Interval režimu časovača - Umožňuje konfigurovať upozornenia pre každý interval určený rýchlosťou, počtom impulzov alebo frekvenciou jazdy. Vynikajúce použitie pre športovcov, ktorí trénujú podľa individuálne stanovených limitov.

Režim časovača - jednoduchý programovateľný časovač s funkciami Stop, Repeat alebo Start Chrono. Vypočítava cykly a má funkciu indikácie polčasu.

Režim zotavenia - S pripojeným snímačom tepovej frekvencie hodinky merajú čas, kedy sa srdcová frekvencia po záťaži vráti na normálnu hodnotu. Táto hodnota je indikátor vhodnosti. Hodinky zaznamenávajú počiatočnú a konečnú srdcovú frekvenciu spolu s hodnotami delta. Spustí sa automaticky po ukončení / prerušení cvičenia alebo ručne.

Režim recenzie - Záznamy sa ukladajú vrátane dátumu a času, a to až do 15 záznamov, každý až 100 rozdelených / polčasov času. Tiež automaticky vymažú najstarší záznam. Môžete ďalej spracovávať svoje hodnoty online vo voľnej aplikácii

Režim konfigurácie - Nastavte a prispôsobte svoje hodinky podľa individuálnych požiadaviek. Upravte zvukové / vizuálne upozornenia na udržanie zvoleného tempa alebo rýchlosti, nastavte snímače ANT + na príjem údajov z hrudného pása alebo lapača. Nastavenie upozornenia, keď dosiahnete stanovený cieľ vzdialenosti alebo nadmorskej výšky. Nastavenia kalibrácie kalibrácie. Frekvencia nahrávania a optimalizácia dát GPS. Upravte kontrast displeja.

Režim alarmu - Nastavte až 5 poplachov denne / pracovný deň / víkend a týždenne s vlastnými možnosťami pomenovania.

PC a on-line softvér - Nastavte hodiny a spravujte dáta v počítači pomocou Timex Device Agent. Umožňuje vám načítať nahraté údaje do počítača a potom ich spracovať pomocou účtu Timex Trainer na základe tréningových vrcholov. Po stiahnutí dát môže Training Peaks zobraziť výsledky na mape, grafoch a analyzovať ich.

Senzor srdcovej frekvencie Flex Tech - pracuje na technológii ANT + 2,4 GHz na odstránenie rušenia s inými zariadeniami HRM - Komfortný pás so snímačom tepovej frekvencie s ľahko vymeniteľnou batériou (možno zakúpiť ako súpravu GPS Timex T5K575 Ironman Run Trainer GPS alebo samostatne)

sklo:
plášť

puzdro:
plášť

displej:
27 x 25 mm (3-4 riadky)

remienok:
plášť

Vodotesnosť:
50 m

Zdroj:
Nabíjateľná lítium-iónová batéria (8 hodín v režime GPS, 2,5 mesiaca v režime vypnutia)

Rozmery:
49 x 63 x 18 mm

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v akej farbe je prosim tento tovar: https://hracky.alza.sk/timex-t5k630-d2413717.htm Kombinacia ciernej s ktorou farbou, oranzovou alebo ruzovou? Podla foto to jasne nie je. Dakujem,

Diskusia a poradňa k TIMEX T5K630
Príslušenstvo pre TIMEX T5K630 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIMEX T5K630.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií