AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Withings Activité Steel Black/White

Zobraziť katalóg
Withings Activité Steel Black/White
3,0 1 hodnotení
Smart hodinky pre bezdrôtové monitorovanie aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok), nerezová oceľ, švajčiarsky číselník, automatická zmena časového pásma, vodeodolné do 50 metrov, bluetooth 4.0, kompatibilita s iOS/Android, výdrž batérie až 8 mesiacov
Kód:  FTB002e9n2d1 Produktové číslo:  70180101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Withings Activité Steel Black/White

 

Activité Steel

Štýlové inteligentné hodinky pre každodenný život. Snímanie všetkých aktivít prebieha automaticky počas celých 24 hodín.

vypnuté
Withings Activia Steel Black
 

Inteligentné hodinky z nerezovej ocele

Pokrok nezastavíme, hodinky už dávno neslúžia iba na zobrazovanie času. Doprajte si to pohodlie a majte perfektný prehľad o pohybových aktivitách z celého dňa, a to prehľadne a štýlovo zároveň. Ak hľadáte atraktívny a elegantný dizajn, kvalitné spracovanie a zároveň zariadenie, vďaka ktorému môžete zlepšiť svoju kondíciu alebo zdravie, našli ste ten pravý kus.

vypnuté
Stav aktivit v procentech
 

Jednoduché ovládanie

Hodinky nemajú žiadne ovládacie prvky, ale napriek tomu ponúkajú dokonalý prehľad o vašich aktivitách. Na menšom ciferníku totiž pohodlne zistíte, ako ste na tom s plnením denného cieľa.

Mocná aplikácia

Hodinky Activité Steel sa automaticky synchronizujú s bezplatnou aplikáciou. Získate tak neuveriteľne podrobný prehľad o svojich pohybových aktivitách, spálených kalóriách aj kvalite spánku.

vypnuté
Bluetooth propojení s aplikací
 

vypnuté
Výměnné pásky
 

Prispôsobte si vzhľad

Activité Steel vyzerajú už v základnom balení perfektne, ale je možné ďalej vyberať z pomerne širokej ponuky farebných remienkov.

Maximálny štýl

Pri výrobe inteligentných hodiniek Activia Steel sa použila nehrdzavejúca oceľ štandardu 316L, ktorá je doplnená dvojito klenutým sklom. Športovo ladený silikónový remienok potom zabezpečí dlhotrvajúce pohodlie aj pri športových aktivitách.

Hodinky pracujú pre vás

Pri jednotlivých športových aktivitách nemusíte vôbec nič riešiť. Vďaka šikovným algoritmom dôjde k ich automatickému rozpoznaniu a následnému meraniu.

Nie je to iba o pohybe, ale aj spánku

Prehľad o fyzickej aktivite nie je všetko. Hodinky Withings Activité Steel sledujú a zlepšujú aj váš spánok. Alarm disponuje špeciálne vyvinutou funkciou, ktorá vás šetrne prebudí - zvuk je najskôr tichý a jeho hlasitosť sa postupne zvyšuje. Počas spánku zariadenie zbiera dáta a vyhodnotí nielen dĺžku, ale aj kvalitu spánku. Všetky informácie o spánku si môžete kedykoľvek pozrieť v mobilnej aplikácii.

vypnuté
Chytré hodinky Withings Activia Steel Black
 

Hlavné funkcie

  • Bezdrôtový monitoring aktivít (kroky, vzdialenosť, kalórie, spánok, plávanie).
  • Nezaoberajte sa nepretržitým dobíjaním počas dňa - batéria vydrží až osem mesiacov. 
  • Vhodné aj pre vodné aktivity - vodeodolnosť do 50 metrov.
  • Synchronizujte hodinky so šikovnými aplikáciami a majte prehľad o tom, ako zvýšiť svoju fyzičku.

Parametre a špecifikácia

Bežná výdrž batérie
5 520 h (230 d) Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
5 520 h (230 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat, zdali budou hodinky snímat aktivitu, i když nebudu mít s sebou telefon. Tedy pokud budu např běhat, nemusím s sebou mít telefon, aby byla aktivita zaznamenána?

Dobry den, chcem sa opytat v com je rozdiel voci hodinkam Nokia Activia Steel Black / White lebo su drahsie a javia sa ako tie iste hodinky.

Diskusia a poradňa k Withings Activité Steel Black/White
Príslušenstvo pre Withings Activité Steel Black/White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Activité Steel Black/ White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Activité Steel Black and White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Activité Steel Black and White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Activité Steel Black/White.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií