Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst

Zobraziť katalóg
TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, impedancia 16 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 104.5 dB/mW, menič 60 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, redukcia šumu a odnímateľný kábel, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, čierna farba
Kód:  MH791k91 Produktové číslo:  TRI903070002/04/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst Predaj skončil

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst

Vysoko kvalitný stereo headset pre konzolu PS4, PS3 a PS Vita sprostredkuje vašim ušiam uchvacujúci zvuk cez špičkové 60mm reproduktory. Ovládacie prvky sú ľahko prístupné a nehrozí tak žiadne zbytočné tápanie. Na audio ovládači sa nachádza okrem ovládača hlasitosti zvuku tiež posuvný prepínač, ktorým v prípade potreby môžete ľahko vypnúť mikrofón. Na komunikáciu pri hre vám poslúži vysoko citlivý sklápací mikrofón. Náhlavný most je možné prispôsobiť hlave konkrétneho užívateľa pomocou výškového nastavenia, mäkké náušníky zaistia pohodlie aj pre dlhé hodiny hrania. Nasaďte si ich ešte dnes.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľké 60mm náušníky
  • Sklápací mikrofón
  • Dynamické RGB osvetlenie
  • 3 EQ zvukové režimy
  • Bezproblémové nastavenie vďaka 3,5 mm pripojeniu a funkcii plug and play
  • Diaľkové ovládanie

Pohodlné hranie

Pri niekoľkohodinových klániach je dôležité, aby bol headset maximálne pohodlný a nepôsobil na ušiach nepríjemne. Slúchadlá Tritton udržujú vaše uši v komforte vďaka nastaviteľnej konštrukcii s možnosťou predĺženia na každej strane. Náušníky sú vyrobené z jemného materiálu, ktorý výborne izoluje okolité zvuky a dopraje vám maximálny zážitok z hry. Vďaka 3,5 mm pripojeniu a funkcii plug and play slúchadlá Tritton ponúknu bezkonkurenčný zvuk ihneď po rozbalení.

EQ režimy

Slúchadlá sú opatrené enormne veľkými meničmi s rozmerom 60 mm, ktoré dokážu reprodukovať správne ohromnú atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť. K dispozícii máte hneď 3 EQ režimy, ktoré jednoducho meníte stlačením jediného tlačidla. Na výber je optimálny režim, ladený na čo najvyváženejší zvukový zážitok, Bass Boost a Treble Boost, ktorý zosilňuje kroky a streľbu pre súťažných hráčov.

Prispôsobte si vzhľad

Vďaka nastaviteľnému podsvieteniu RGB prispôsobíte slúchadlá presne podľa svojich predstáv. Na výber je z 16,8 miliónov farieb. Využiť môžete aj dynamické osvetlenie ovládania jasu a farieb. Navyše sú k dispozícii režimy ako je dýchanie, srdcový tep a farebné prelínanie. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat půjdou připojit i k telefonu Samsung Galaxi S6 edge plus ? předem děkuji.

Dobry den, pokud dobre chapu tak muzu hrat bud s 3.5 mm jackem nebo ho odpojit a hrat bez 3.5 mm jacka?

Dobry den. Jsou tyto sluchatka bezdratova?

Dobrý den, budou fungovat i s PS3?

Diskusia a poradňa k TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst
Príslušenstvo pre TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií