Doručení zdarma Alzaboxy

TvFit, Full Service

Zobraziť katalóg
TvFit, Full Service
4,5 33 hodnotení
Fitness doplnok pripojiteľná priamo k TV, tanečná, herná, cvičebný mód, kompletne v českom jazyku
Kód:  TP006 Stránky výrobcu

TvFit, Full Service

Obrovskou výhodou podložky TvFit je schopnosť priameho spojenia s televízorom. Vďaka tomu nepotrebujete žiadne drahé herné konzoly, ani počítač, stačí vám len bežný televízor. Ďalšou nespornou výhodou podložky je kompletná lokalizácia do češtiny, a to vrátane hovorených pokynov. TvFit ocenia všetci milovníci aktívneho športovania. Nezáleží pri tom na konkrétnej fyzickej zdatnosti cvičiaceho, náročnosť si totiž môže každý používateľ zvoliť individuálne.

Dôležité vlastnosti:

  • Veľmi vysoká životnosť a nosnosť
  • Protišmyková a antibakteriálna úprava
  • Káble pre pripojenie k TV súčasťou podložky
  • Bez inštalácie - iba sa pripojí k TV
  • Program podložky kompletne v českom jazyku
  • Celkom 30 aktívnych polí
  • Nie je určená pre užívanie v topánkach
  • Tichá prevádzka
  • Žiadne batérie - adaptér pre napájanie súčasťou balenia

Cvičte, len keď potrebujete


Žiadne časové harmonogramy, zacvičíte si kedykoľvek chcete a akokoľvek intenzívne chcete. TvFit je vhodný pre deti už od štyroch rokov a horná veková hranica cvičiacich nie je nijako obmedzená. Každý kto chce zdravo chudnúť, má teraz možnosť, a nepotrebuje žiadne drahé zariadenia, ktoré nie sú navyše tak špecializovaná ako TvFit. Po cvičení podložku ľahko uložíte do kompaktnej škatule a následne napríklad do skrine.


Všetko pekne pripravené


V TvFit na vás čaká pálenie kalórií, posilňovanie a preťahovanie. Osobný tréner vám presne vysvetlí a ukáže, na čo je vybraný cvik dobrý a ako ho správne vykonať. Presne podľa vášho cvičenia vám tréner spočíta aj spálené kalórie a interaktívna podložka zároveň postráži, či daný cvik vykonávate správne. Ak si nebudete chcieť vyberať jednotlivé cviky, môžete si zvoliť z niekoľkých desiatok špeciálne zostavených cvičebných programov od profesionálnych trénerov - napr. Správne držanie tela, pevné brucho atď. Voľba obtiažnosti cvičenia podľa vašej kondície je samozrejmosťou. Po zadaní vašich zdravotných indexov podložka spočíta aktuálne BMI (Body mass index) a odporučí, ako najlepšie cvičiť a ako vašu kondíciu optimalizovať.

Zábava a pohyb v jednom


Užijete si tiež športové a pohybové hry, v ktorých spojíte zábavu a pohyb. Môžete vyberať z neprebernej ponuky športových hier zameraných na atletiku - beh na 110 metrov prekážok, skok do výšky, hod oštepom a ešte oveľa viac. Nechýba ani jogging s individuálnou voľbou dĺžky a vzhľadu trati a presným počítaním kalórií.
Pri vývoji bolo myslené nielen na kvalitné cvičenie a tréningové programy. Dôležitou požiadavkou bolo, aby TvFit poskytol zábavu celej rodine a najmä deťom. Preto obsahuje aj niekoľko zábavných hier. TvFit je zároveň prvou tanečnou podložkou pre TV na českom trhu. Stačí v Menu vybrať tanečnú hru, počet hráčov, obľúbený song, náročnosť a môžete začať tancovať podľa šípok. Nechýba možnosť hry pre dvoch hráčov, ktorí môžu súperiť medzi sebou. Príjemným bonusom je voľba vzhľadu tanečníka i tanečného prostredia.


Parametre a špecifikácia:


Záruka:
Záruka na výrobok je 24 mesiacov pre koncového spotrebiteľa a vzťahuje sa na všetky výrobné vady okrem úmyselného a mechanického poškodenia a poškodenia spôsobeného použitím v rozpore s Návodom na obsluhu, záruka sa nevzťahuje na komerčné použitie.

Obsah balenia:
Na túto interaktívnu podložku poskytuje výrobca okrem zákonnej záručnej lehoty aj exkluzívnu garanciu výmeny podložky 18 mesiacov. To znamená, že ak počas tejto doby dôjde k akémukoľvek neopraviteľnému poškodeniu podložky (s výnimkou úmyselného poškodenia) aj napríklad vplyvom bežného opotrebovania, DDR.CZ vám ju ZDARMA vymení za úplne nový kus. Vďaka tomu tak nakupujete úplne bez rizika. Nemusíte sa teda báť ani cvičebných a herných začiatkov, kedy majú používatelia tendenciu na podložku dupať silnejšie ako je potrebné, ale ani veľmi častého používania podložky. Štandardná záručná doba na výrobné chyby je samozrejme 24 mesiacov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TvFit, Full Service
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TvFit, Full Service. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TvFit, Full Service. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TvFit, Full Service. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TvFit, Full Service.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií