UBTECH Alpha 1S

Zobraziť katalóg
UBTECH Alpha 1S
Robot interaktívny, programovateľný, pohyb pomocou 16 servomotorčekov, ovládanie cez iOS/Android, bluetooth 4.0, 17 preddefinovaných režimov (intro, tanec, kung-fu,..), možnosť vlastného programovania pohybov, doba nabíjania 2 h, doba prevádzky 1 h, výška 41.8 cm, váha 1.63 kg, vnútorná batéria 2200 mAh, odporúčaný vek 10+
Kód:  UBAP1S Produktové číslo:  Alpha 1S Stránky výrobcu

UBTECH Alpha 1S

Prvý robot navrhnutý pre rodinu

Každý malý chlapec určite sníval o tom, že má vlastného robota. Vďaka dnešným moderným technológiám sa to môže stať skutočnosťou. Alpha 1S je prvým inteligentným robotom pre rodiny.

Vypnuté
První robot navržený pro rodinu
Vypnuté
3D vizuální software

3D vizuálny softvér

Ktorý je určený pre začiatočníkov, aj pre pokročilých programátorov.

Spoľahlivé ovládanie

Ovládajte svojho robota pomocou iOS, alebo systému Android. To všetko pomocou technológie bluetooth.

Vypnuté
Spolehlivé ovládání
Vypnuté
Ovládá Kung-fu i tanec

Ovláda Kung-fu aj tanec

Vďaka 16 servomotorom dokáže robot vykonávať akékoľvek pohyby. Je vybavený 17 preddefinovanými režimami, ako sú napríklad tanec, spev, rozprávanie príbehov, hranie futbalu či kung-fu. Nebojte sa naprogramovať aj vlastné režimy.

Fenomenálne vlastnosti:

  • programovateľný
  • interaktívny
  • cenovo dostupný
  • doba prevádzky: 1 h
  • doba nabíjania: 2 h
  • výška: 41,8 cm
  • váha: 1,63 kg
  • vnútorná batéria 2200 mAh
  • 17 preddefinovaných režimov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim chcem sa opytat ci este v buducnosti budete predavat robota ubtech alpha 1s za cenu 360 eur teraz ho predavate za cca 600 eur tolko urcite nedam momentalne nemam fin prostriedky ale v buducnosti by som ho urcite kupil

Diskusia a poradňa k UBTECH Alpha 1S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Alpha 1S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Alpha 1S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Alpha 1S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UBTECH Alpha 1S.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií