AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

VANISH Pet expert pena 600 ml

Zobraziť katalóg
VANISH Pet expert pena 600 ml
4,3 7 hodnotení
Čistič kobercov – v spreji, poradí si so slinami, ale aj so stopami po moči, blatom a ďalšími nečistotami - 0,02 €/1 l
Kód:  CIS340 Produktové číslo:  5997321747453 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANISH Pet expert pena 600 ml

Čistiaca pena v spreji Vanish Pet Expert je určená pre všetkých majiteľov zvieracích domácich maznáčikov. Špeciálne vyvinuté účinné zloženie si spoľahlivo poradí so škvrnami aj zápachom na kobercoch a čalúnenom nábytku. Neobstoja pred ním škvrny od blata, zvratkov, slín, výkalov a ani zápach moču. Odstraňuje až 3× viac zvieracích chlpov než samotné vysávanie. Navyše zabraňuje tomu, aby si domáci maznáčikovia miesto aj naďalej značkovali. Tento praktický a rýchly pomocník proti škvrnám a zápachu sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti, ktorú zdieľate so svojimi zvieracími miláčikmi. Vystačí na plochu približne 10 m2.

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny v spreji Vanish Pet Expert

  • Čistiaca pena v spreji Vanish Pet Expert
  • Špeciálne vyvinuté účinné zloženie si spoľahlivo poradí so škvrnami aj zápachom
  • Určený na predložky a čalúnený nábytok
  • Odstráni škvrny od blata, zvratkov, slín, výkalov a zápach moču
  • Zabraňuje opätovnému značkovaniu
  • Odstraňuje až 3× viac zvieracích chlpov ako samotné vysávanie
  • Vystačí na plochu približne 10 m2

Použitie:
Dobre pretrepte a nastriekajte na požadované miesto. Votrite penu pomocou stálofarebnej čistej metly, kefy, vlhkého mopu alebo hubky. Nechajte pôsobiť po dobu 2 hodín alebo kým neuschne. Následne povysávajte vysávačom. Skontrolujte stálosť farieb tým, že prípravok vyskúšate na menej viditeľnom mieste. Najlepšie výsledky dosiahnete pravidelným používaním. V prípade silného znečistenia môže byť nutné použiť druhú aplikáciu. Nepoužívajte na „zamatové“ materiály, brokát alebo na materiály, ktoré nie sú vhodné pre mokré čistenie.

Zloženie:
Menej ako 5 % alifatické uhľovodíky, aniónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, fosfáty, parfum, limonene

Bezpečnostné pokyny:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom, pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Pri zasiahnutí očí ich niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Sprej nevdychujte. Nestriekajte smerom na tvár. Pri aplikácii aj vysávaní udržujte deti a domáce zvieratá z dosahu. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch, aj počas vysávania. Po použití dôkladne vyvetrajte. Úmyselné zneužitie zámerným zahustením a inhaláciou obsahu môže byť škodlivé alebo smrteľné.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na koberce Hotovo!
Typ čističa
Pena Hotovo!
Objem
600 l Hotovo!
Typ povrchu
Na koberce Hotovo!
Typ
Peny Hotovo!

Určenie

Určenie
Na koberce Hotovo!

Typ

Typ čističa
Pena Hotovo!

Objem

Objem
600 l Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Na koberce Hotovo!

Typ

Typ
Peny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH Pet expert pena 600 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Pet expert pěna 600 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANISH Pet expert hab 600 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií