Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Effaclar

Verus Single Fit Pro iPhone X - Black

Zobraziť katalóg
Verus Single Fit Pro iPhone X - Black
Ochranný kryt – vysoko odolné proti poškriabaniu, prachu a odtlačkom prstov, flexibilné prevedenie vonkajšieho rámu, ochrana displeja pri položení vďaka presahu obalu
Kód:  EAVR008d7 Produktové číslo:  VE-905187
Verus Single Fit Pro iPhone X - Black Predaj skončil

Verus Single Fit Pro iPhone X - Black

Zachovať pôvodný vzhľad telefónu iPhone X, ale zároveň zabezpečiť spoľahlivú ochranu voči poškriabaniu a odreninám? Tak práve to dokáže tento ochranný kryt Verus Single Fit Pro iPhone X - Black, ktorý vyniká čiernym spracovaním z flexibilného TPU a matnou povrchovou úpravou. Vďaka tomu zaisťuje užívateľovi výrazne väčšiu odolnosť pri pádoch, lepšie držanie a minimálnu viditeľnosť odtlačkov prstov. Kryt navyše ľahko presahuje prednú stranu, čím chráni displej pri položení telefónu čelom dolu. Úplnú samozrejmosťou ochranného krytu Verus je potom aj pohodlný prístup ku všetkým dôležitým tlačidlám a konektorom po stranách mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti Verus Single Fit Pro iPhone X - Black

  • Ochranný kryt pre mobilný telefón iPhone X
  • Flexibilné prevedenie rámčeka
  • Matná povrchová úprava pre lepšie držanie
  • Odtlačky prstov nie sú viditeľné
  • Vyrobené z ohybného TPU na lepšiu odolnosť pri pádoch
  • Uchováva mobil v bezpečí pred poškriabaním a odreninám
  • Ochrana displeja pri položení čelom dolu
  • Elegantné čierne prevedenie krytu Verus
  • Pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám aj konektorom
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verus Single Fit Pro iPhone X - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verus Single Fit für iPhone X - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verus Single Fit für iPhone X - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verus Single Fit iPhone X - Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií