AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Viatom CheckmePro

Zobraziť katalóg
Viatom CheckmePro
Diagnostika – vrecková, zdravotný prístroj na sledovanie zdravotných ukazovateľov ako je EKG, SpO2, teplota, počet krokov, spánkový monitor a ďalšie
Kód:  REC001 Produktové číslo:  CHEC001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Viatom CheckmePro

Všestranný zdravotnícky prístroj CheckmePro spoločnosti Viatom je priekopníkom vo svojom odbore. Tento praktický pomocník sa hravo zmestí do vrecka a zvládne sledovať rôzne zdravotné ukazovatele, pokojne u viac užívateľov. Pomocou externých snímačov alebo bezdrôtovo vám zmeria EKG či SpO2 a skvele sa hodí pre domáce využitie aj nemocnice, kliniky, ordinácie a športové inštitúcie. Zároveň slúži aj ako inteligentný a predovšetkým bezpečný teplomer pre rýchle zmeranie teploty už za 3 sekundy. Vysoko presný pohybový senzor umožňuje meranie krokov, vzdialenosti, kalórií či priamo množstvo spáleného tuku. Všetky namerané dáta možno uložiť a prezrieť si ich v PC v špeciálnej aplikácii. Rovnako tak môžete cez Bluetooth zaslať údaje na tablet/mobil a v reálnom čase ich zhliadnuť.

Check používa pokročilý algoritmus, vďaka ktorému poskytne po kalibrácii presné údaje o hodnote systolického krvného tlaku. Táto funkcia je dôležitá ako pre monitorovanie zmien krvného tlaku, tak pre obvyklú prevenciu. Ďalšia užitočná funkcia Spot Check pomôže lekárovi kontrolovať EKG, SpO2 alebo teplotu pacienta kedykoľvek a kdekoľvek. Lekár tak získa lepšiu orientáciu nad kondíciou pacienta a včas rozpozná potenciálne riziká. Prístroj s funkciou Mini-Monitor nahradí bežný sledovací monitor a nájde využitie aj pri zákrokoch v ambulanciách, na záchranke pod.

 

 

 

Profesionálny zdravotný prístroj nabitý funkciami

  • Ideálny doplnok pre každého lekára
  • Klinicky schválený, kompaktný, ľahký (len 65 g)
  • Meria rôzne vitálne funkcie - pomocou externých snímačov aj bezdrôtovo
  • Integrovaný pohybový senzor je maximálne presný
  • Funkcia Mini-Monitor monitoruje pacienta bez prerušenia
  • Spánkový monitor odhalí apnoickú pauzu
  • Fitness programy pre (nielen) zábavnejšie cvičenie
  • Krokomer, meranie vzdialenosti a spálených kalórií
  • Možnosť spárovanie s mobilom či tabletom cez Bluetooth
  • Rozmery zodpovedajú asi veľkosti vizitky

Vrecková kardiológia

CheckmePro spoľahlivo kontroluje, zachytáva a okamžite identifikuje abnormálne EKG. Vďaka širokopásmovej 500Hz frekvencii zachytí skutočne všetky detaily EKG a záznamy meraní môžete kedykoľvek znovu prehrať. Prístroj je vybavený profesionálnym EKG algoritmom, ktorý poskytne detailné informácie o tepovej frekvencii, ST segmentu, trvanie QRS io QT/QTc intervalu.

Oxymeter + spánkový monitor

Prístroj umožňuje drôtové aj bezdrôtové meranie SpO2, pričom externý SpO2 senzor je perfektný pre odhalenie spánkového apnoe. Pre zmeranie saturácie krvi stačí umiestniť prst na SpO2 senzor a do 20 sekúnd máte výsledky. Tento komfortný senzor sa chváli mäkkým povrchom a ukladá až 10 hodín merania. Detaily o nameraných hodnotách si môžete prezrieť v špeciálnej mobilnej aplikácii alebo cez PC softvér. 

Domáce i lekárske použitie

CheckmePro ponúka nielen lekársky, ale aj domáci režim. Ten využijete práve pre prevenciu a každodenné monitorovanie. Prístroj umožňuje všetky dostupné veličiny zmerať bezdrôtovo a výsledky vám zobrazí do 20 sekúnd. Merané hodnoty v prípade potreby ľahko dostanete cez Bluetooth na tablet či mobilný telefón a elektronicky zašlete svojmu lekárovi alebo zdravotnému poradcovi. To sa hodí pre kontrolné merania aj naliehavé prípady.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý dne, prosím je možné někde stáhnout návod ale ne stručný, ale podrobný co je přiložený k přístroji.

Diskusia a poradňa k Viatom CheckmePro
Príslušenstvo pre Viatom CheckmePro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viatom CheckmePro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viatom CheckmePro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viatom CheckmePro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viatom CheckmePro.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií