AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

VICHY Aqualia Thermal Gift Set

Zobraziť katalóg
VICHY Aqualia Thermal Gift Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Aqualia Thermal Cream 50ml + Aqualia Thermal Serum 3ml + Minéral 89 10ml
Kód:  VBAL667 Produktové číslo:  5902503126490 Stránky výrobcu
VICHY Aqualia Thermal Gift Set Predaj skončil

VICHY Aqualia Thermal Gift Set

Darčeková kozmetická kolekcia VICHY Aqualia Thermal Gift Set ponúka ženám tri produkty renomovanej značky, ktoré ich pleti zabezpečia perfektnú hydratáciu, výživu, vyhladenie vrások a mladistvý vzhľad. Súprava obsahuje hydratačný krém a pleťové sérum z radu Aqualia Thermal a pleťové sérum Mineral 89 Hyaluron Booster. Prípravky spája obsah dvoch vzácnych, účinných zložiek. Kyselina hyalurónová dokáže hĺbkovo hydratovať pokožku, a tým redukovať už vzniknuté vrásky a celkovo zlepšovať stav pleti a termálna voda Vichy zase vďaka výnimočnému obsahu vzácnych minerálov má na pleť extra upokojujúce, posilňujúce a regeneračné účinky.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy VICHY Aqualia Thermal Gift Set

  • Darčeková súprava pre ženy s kozmetikou renomovanej značky Vichy
  • Kolekcia obsahujúca 2 pleťové séra a krém na intenzívnu hydratáciu pokožky
  • Kozmetika Vichy s obsahom kyseliny hyalurónovej a termálnej vody z Vichy
  • Pleťový krém Vichy Aqualia Thermal na optimálnu hydratáciu až na 48 hodín
  • Zanechá pleť sviežu, pružnú a vláčnu a chránenú proti vonkajším vplyvom
  • Vichy Aqualia Thermal Serum dodá unavenej pleti energiu
  • Pleťové sérum Mineral 89 vďaka intenzívnej hydratácii vyhladí vrásky
  • Kozmetika Vichy s vysokým obsahom prírodných zložiek
  • Vhodná na všetky typy pleti, od suchej až po citlivú

Doprajte pleti hydratačný doping vďaka pleťovému krému Vichy Aqualia Thermal

Hydratačný a výživný pleťový krém Vichy Aqualia Thermal Cream Rich zabezpečí vašej pleti optimálnu hydratáciu až na 48 hodín. Krém je určený na suchú až veľmi suchú pokožku a je ho možné použiť aj na citlivú pleť. Zloženie krému tvoria z 97 % ingrediencie prírodného pôvodu. Medzi nimi čelné miesto zaujíma hĺbkovo hydratujúca kyselina hyalurónová, posilňujúca termálna voda z Vichy plná vzácnych a pleti prospešných minerálov a hydratáciu pleti podporujúci rastlinný sacharid manóza. Po použití krému sa pleť okamžite rozjasní, je svieža, pružná a vláčna a aj chránená proti nepriaznivým vonkajším vplyvom. Hypoalergénne zloženie nezanecháva na povrchu pokožky mastný film a rýchlo sa vstrebáva.

Aktívne látky:
Mineralizujúce termálna voda Vichy – obnovuje prirodzenú obranyschopnosť ľudskej pokožky, obsahuje mnoho vzácnych minerálov, má upokojujúce, posilňujúce a regeneračné účinky, znižuje prejavy svrbenia a pálenia pokožky.
Kyselina hyalurónová – intenzívne a hĺbkovo hydratuje pokožku, vyhladzuje vrásky, zlepšuje celkovú štruktúru pleti.
Bambucké maslo – regeneruje a hydratuje pokožku, zmierňuje podráždenie pleti, obsahuje silné antioxidanty.
Manóza – rastlinný cukor, vyskytuje sa v malom množstve v rastlinách, stromoch a v ovocí, produkuje ju aj ľudské telo, je súčasťou bunkových membrán, viaže na seba baktérie. Poskytuje vysoko výkonnú hydratáciu posilnením bariéry proti vlhkosti pokožky, ktorá pomáha zabrániť stratám vody, zanecháva pokožku žiariacu a plnú vlhkosti, podporuje hĺbkovú hydratáciu pokožky posilnením kožnej bariéry, pomáha chrániť pred stratou vlhkosti, zanecháva pokožku žiariacu a hydratovanú.
Sodík PCA – minerálna soľ, prirodzená súčasť pokožky, účinná hydratačná zložka, viaže na seba vodu z okolia.

Typ pleti:
Suchá až veľmi suchá pokožka, vrátane citlivej

Spôsob použitia:
Pleťový krém naneste na vyčistenú pleť ráno alebo večer a krúživými pohybmi ho vmasírujte do pokožky.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat, Cetyl Esters, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Pentylene Glycol, Mannose, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sodium Polyacrylate, Sodium Pca, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Parfum/Fragrance.

Nabite pleť novou energiou pomocou pleťového séra Vichy Aqualia Thermal

Pleťové sérum Vichy Aqualia Thermal Serum je tou najlepšou voľbou pre unavenú a vysušenú pleť bez energie. Toto sérum dodáva pokožke potrebnú dávku hydratácie tým, že zabezpečuje rovnomerné rozmiestnenie vody vo všetkých zónach tváre po dobu až 48 hodín. Vaša pokožka tak bude upokojená, svieža, rozjasnená a vrásky spôsobené jej dehydratáciou zmiznú. Navyše získa silu odolávať stresu, okolitým vplyvom a znečisteniu. Sérum je vhodné na všetky typy pleti, vrátane pleti citlivej. Jeho zloženie je obohatené o termálnu vodu z Vichy, ktorá má regeneračný a osviežujúci účinok, kyselinu hyalurónovú a manózu.

Typ pleti:
Všetky typy pleti vrátane citlivej

Spôsob použitia:
Aplikujte ráno a večer pred nanesením hydratačného krému Aqualia Thermal.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerin, Alcohol Denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Mannose, Carbomer, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Limnanthes Alba Seed Oil/Meadowfoam Seed Oil, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum/Fragrance.

Vyhlaďte všetky vrásky pomocou pleťového séra Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster

Túžite po perfektne vyhladenej pleti bez známok vrások, ale neviete, aký prípravok použiť na ich redukciu? Potom vyskúšajte pleťové sérum Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster, ktoré nielenže posilňuje krehkú kožnú bariéru, ale navyše po aplikácii ochráni pleť proti vonkajším agresorom. Výhodou séra Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster je jeho jednoduchá aplikácia a aj to, že nemastí ani nevysušuje. Solídna dávka kyseliny hyalurónovej bude vzpruhou pre unavenú a rokmi skúšanou pleť.

Aktívne látky:
Mineralizujúce termálna voda Vichy (89 %) – hydratuje a zvláčňuje pokožku.
Kyselina hyalurónová – regeneruje, hydratuje a vypína vrásky.

Typ pleti:
Všetky typy pokožky, vrátane citlivej

Spôsob použitia:
Aplikujte ráno a/alebo večer 1 – 2 dávky lieku na čistú pleť ideálne ako prvý krok vašej starostlivosti. Môžete používať aj samostatne.

Zloženie:
Aqua/Water, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1.

Kolekcia obsahuje:
1× pleťový krém Vichy Aqualia Thermal Cream Rich (50 ml)
1× pleťové sérum Vichy Aqualia Thermal Serum (3 ml)
1× pleťové sérum Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster (10 ml)

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Aqualia Thermal Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VICHY Aqualia Thermal ajándék szett.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií