Alzaboxy Q1 Star Wars

Vikomti Západného kráľovstva

Zobraziť katalóg
Vikomti Západného kráľovstva
Dosková hra – strategická a rodinná hra, pre 1 až 4 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 90 min, v českom jazyku,, vhodné od 12 rokov
Kód:  HRAbz19712 Produktové číslo:  0793618023560
Vikomti Západného kráľovstva Predaj skončil

Vikomti Západného kráľovstva

Strategická dosková hra Vikomti Západného kráľovstva sa odohráva približne v roku 980 nášho letopočtu. V hre ste vikomti, teda členovia vyššej šľachty. Váš kráľ chce, aby v krajine zavládol mier. Z tohto dôvodu dal nepriateľom hromady zlata a územia výmenou za pokoj v krajine. Lenže ako sa v histórii stalo už mnohokrát, krajinu zachvátila chudoba. Poddaní si teda nie sú istí, či kráľ dokáže vládnuť, a niektorí sa dokonca od územia koruny rozhodli odtrhnúť. Ako šľachta sa teda musíte múdro rozhodnúť, čo so vzniknutou situáciou urobíte. Hoci je pre vás vernosť kráľovi zásadná, musíte sa snažiť o to, aby vám ľud zachoval priazeň. Strategická hra Vikomti Západného kráľovstva je vhodná pre jedného až štyroch hráčov vo veku od 12 rokov.

Kľúčové vlastnosti strategickej doskovej hry Vikomti Západného kráľovstva

  • Dosková hra Vikomti Západného kráľovstva je vhodná pre hráčov od 12 rokov
  • Strategická hra je určená pre jedného až štyroch hráčov
  • Hra Vikomti Západného kráľovstva trvá minimálne 90 minút
  • Súčasťou hry je aj 3D hrad

Princíp doskovej hry Vikomti Západného kráľovstva

Na začiatku hry Vikomti Západného kráľovstva ste členovia vyššej šľachty, ktorí majú len niekoľko verných mešťanov. Čo najskôr sa však snažíte uspieť a získať šikovných služobníkov. Počas hry putujete kráľovstvom a snažíte sa vybudovať si vplyv naprieč spoločenskými vrstvami. Zároveň získavate body za opisovanie rukopisov, práce na hrade, stavbu nových budov, alebo získavanie pozemkov. Cieľom doskovej hry Vikomti Západného kráľovstva je dosiahnuť najvyšší počet bodov. Hra končí vo chvíli, keď v kráľovstve nastane chudoba, či blahobyt.

Balenie obsahuje:
Pravidlá, 208 kariet, 4 dosky hráčov, 5 dielov herného plánu, 4 figúrky vikomtov (1 pre každého hráča), 3D hrad, 4 ukazovatele skazenosti, 4 ukazovatele počestnosti, 80 poddaných (20 pre každého hráča), 12 cechových domov (3 pre každého hráča), 12 obchodných staníc (3 pre každého hráča), 12 dielní (3 pre každého hráča), 40 mincí, 72 surovín troch druhov (24× kalamár, 24× zlato, 24× kameň), žetón začínajúceho hráča, 35 rukopisov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
12 rokov Hotovo!
Typ produktu
Dosková hra Hotovo!
Počet kociek
0 Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Obsah balenia
Hracia doska, Karty, Mince, Žetóny Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
12 rokov Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Dosková hra Hotovo!

Základné

Počet kociek
0 Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Obsah balenia
Hracia doska, Karty, Mince, Žetóny Hotovo!
Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
90 min Hotovo!
Náročnosť
Stredná Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština Hotovo!

Žánre a herné mechaniky

Žáner
Strategická, Rodinná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky rodinné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vikomti Západného kráľovstva Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vikomti Západního království . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Burggrafen des Westfrankenreichs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Burggrafen des Westfrankenreichs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A nyugati királyság vezérei.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií