Alltoys Vláčikodráha 95 dielov

Zobraziť katalóg
Alltoys Vláčikodráha 95 dielov
Vláčiková dráha – dĺžka po zostavení 103cm
Kód:  HRAif3215 Produktové číslo:  8592525002239

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alltoys Vláčikodráha 95 dielov Predaj skončil

Alltoys Vláčikodráha 95 dielov

Každý malý chlapec sa môže stať rušňovodičom s touto vlakovou dráhou od značky Studo Train. Po zostavení sa vláčik môže preháňať po koľajniciach, vyberať ostré zákruty a prekonávať prejazdy, než opäť zastaví na staničnej budove. Keď pánovi rušňovodičovi skončí pracovný deň, celá súprava sa dá jednoducho zbaliť do plastového boxu. Vláčikodráha je vyrobená z dreva a dá sa kombinovať aj s inými dráhami. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyhotovenie z kvalitného dreva
  • 95 dielov, z ktorých postavíte vláčikodráhu a malé mestečko
  • Vláčik na dráhe musí prekonávať prejazdy aj ostré zákruty

Postavte si celé mestečko

Čo by to bolo za vlakovú dráhu bez mestečka so stanicou? Okrem železnice a vláčika si tak môžete vytvoriť svoje vlastné mestečko so staničnou budovou a pánom sprievodcom. Pozdĺž trate postavíte budovy, rozostavíte dopravné značky a necháte vyrásť stromy a kríky. Potom sa už len stačí vydať na cestu.

Rozmery dráhy:
103 × 47 cm

Rozmery plastového boxu:
35 × 20 × 24 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alltoys Vláčikodráha 95 dielov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alltoys Vláčkodráha 95 dílů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alltoys Zug-Set 95 Teile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alltoys Zug-Set 95 Teile. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alltoys 95 elemes.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií