P&G boost Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VOONO Vianočný balíček č. 2

Zobraziť katalóg
VOONO Vianočný balíček č. 2
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: šampón + kondicionér + 500 g Dark brown
Kód:  VBAL8304 Produktové číslo:  0000000123464

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VOONO Vianočný balíček č. 2

VOONO je značka českej kozmetiky zakladajúca si na výrobe prírodných vlasových prípravkov a farieb. Darčeková súprava obsahuje prírodnú hennu, hydratačný šampón a kondicionér . Prírodná čistá henna vo farbe Dark Brown je vo veľkom výhodnom balení, ktoré vydrží až 6 mesiacov. Šetrne kryje šediny a je vhodná aj pre tehotné a dojčiace. Hydratačný šampón VOONO s výťažkami levandule a šalvie obohatený o arganový olej ošetruje a chráni vlasovú pokožku, zjemňuje vlasy, hydratuje ich a zanecháva vo vlasoch sviežu vôňu grepu. Hydratačný kondicionér s kávovým extraktom dodá vlasom silu, lesk a pevnosť. Kondicionér VOONO je vhodný pre normálne, poškodené a farbené vlasy. Darčeková súprava prírodnej vlasovej kozmetiky poteší každú ženu, ktorá rada dopraje prírodnú starostlivosť svojim vlasom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy VOONO

  • Darčeková kozmetická súprava obsahuje hennu, šampón a kondicionér
  • Prírodná čistá henna vo farbe Dark Brown je vo veľkom výhodnom balení, ktoré vydrží až 6 mesiacov
  • Jemne kryje šediny a je vhodná aj pre tehotné a dojčiace
  • Šampón VOONO ošetruje a chráni vlasovú pokožku, zjemňuje vlasy, hydratuje ich a zanecháva sviežu vôňu
  • Kondicionér vlasy hydratuje, dodáva im silu, lesk a pevnosť
  • VOONO kondicionér je vhodný pre farbené, normálne a poškodené vlasy
  • Darčeková súprava prírodnej vlasovej kozmetiky urobí radosť každej žene

Použitie:

Henna: Prášok zalejte vodou s teplotou max 50 °C a nechajte vo vlasoch pôsobiť 45 minút.

Šampón: Nechajte pôsobiť vo vlasoch 2 minúty a potom opláchnite.

Kondicionér: Nanášajte na umyté vlasy, nechajte pôsobiť 3 minúty a potom opláchnite.


Zloženie

Hena Dark Brown:
Shikakai, Indigo, Henna lawsonia, Amla, Bhringraj, Baheda, Harad

Hydratačný šampón:
Aqua, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside (prírodná aktívna látka), Cocamidopropyl Betaine (synteticky z kokosového oleja), Sodium Cocoyl Glutamate (prírodný tenzid), Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z aloe vera), Glycerín, Sodium PCA (prírodné penidlo), Argania Spinosa Kernel Oil (bio arganový olej), Citrus Grandis Peel Oil (olej citrusov), Glyceryl Oleate (prírodne z olejov a tukov), Polymnia Sonchifolia Root Juice (šťava z repy), Coffea Arabica Seed Extract (extrakt z kávy), Mentha Piperita Oil (mentolový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarínový olej), Lavandula Angustifolia Oil (olej z francúzskej levandule), Xanthan Gum (prírodné zahusťovadlo), Lactic Acid (kyselina mliečna), Citric acid (kyselina citrónová), Sodium Chloride (soľ), Sodium Levulinate (organická kyselina), Potassium Sorbate (prírodný konzervant z kvasenia ovocia), Pantenol, Sodium Benzoate (prírodný konzervant), Linalool (prirodzená súčasť éterického oleja), Limonene (prirodzená súčasť éterického oleja).

Hydratačný kondicionér:
Aqua, Cetearyl Alcohol (prírodný alkohol z kokosového oleja), Distearoylethyl Dimonium Chloride (prírodný derivát), Glycerín (penidlo), Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z aloe vera), Cocamidopropyl Betaine (prírodný tenzid), Citrus Grandis Peel Oil (citrónový olej), Hydrolyzed Keratín (keratín), Polymnia Sonchifolia Root Juice (šťava z repy), Coffea Arabica Seed Extract (kávový extrakt), Mentha Piperita Oil (mentolový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarínový olej), Lavandula Angustifolia Oil (olej z francúzskej levandule), Xanthan Gum (prírodné zahusťovadlo), Citric Acid (kyselina citrónová), Lactic Acid (kyselina mliečna), Potassium Sorbate (prírodný konzervant), Sodium Benzoate (konzervant z kvaseného ovocia), Linalool (prirodzená súčasť éterického oleja), Limonene (prirodzená súčasť éterického oleja).

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VOONO Vianočný balíček č. 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOONO Vánoční balíček č.2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VOONO Karácsonyi csomag 2-es.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií