AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich na extra výživu

Zobraziť katalóg
WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich na extra výživu
5 5 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – z radu Invigo Nutri-Enrich, ktorý vyživuje a vyhladzuje suché alebo poškodené vlasy
Kód:  KSDS1901 Produktové číslo:  8594189113207
WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich na extra výživu Predaj skončil

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich na extra výživu

Sada vlasovej kozmetiky Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Potešte seba alebo svojich blízkych darčekovou sadou produktov Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich. Sada obsahuje šampón, kondicionér a stylingové tužidlo. Produkty z tohto radu sú vhodné na suché a poškodené vlasy. Šampón vyživuje namáhané vlasy a chráni ich pred ďalším poškodením, kondicionér vlasy hĺbkovo vyživuje a hydratuje, tužidlo má skvelú schopnosť nadvihovať vlasy už od korienkov, takže je obzvlášť vhodné prevlasy, ktoré potrebujú pridať na objeme. Sada je vhodná ako darček.

Súprava vlasovej kozmetiky WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich

Šampón Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Čistiaci šampón Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing pomôže starať sa o vaše vlasy, ktorým chýba vitalita. Šampón pomáha vyživovať suché, namáhané vlasy a chráni ich pred poškodením. Produkt vlasy hĺbkovo čistí, regeneruje ich a dodáva im potrebnú výživu. Vďaka obsahu goji (kustovnica čínskej) je vlasom vrátená vitalita a zdravý vzhľad. Šampón Wella Professionals vlasy nezaťažuje, uľahčuje ich rozčesávanie adodáva im lesk a hebkosť. Naneste ho do mokrých vlasov, napeňte a potom dôkladne opláchnite.

Súprava vlasovej kozmetiky WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich

Kondicionér Wella Professionals

Vyživujúci kondicionér pre suché a poškodené vlasy Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing je produktom známej nemeckej firmy Wella, ktorá sa špecializuje na výrobu vlasovej kozmetiky vysokej kvality. Oplachový kondicionér poskytne vašim vlasom hĺbkovú výživu a dokonalú hydratáciu prostredníctvom jedinečného komplexu Nutri-Enrich. Kyselina olejová, panthenol, vitamín E a výťažok z kustovnice čínskej im navrátiasviežosť, zdravý vzhľad, lesk a hebkosť. Naneste do šampónom umytých a uterákom vysušených vlasov. Nechajte pôsobiť 30 sekúnd a potom dôkladne opláchnite.

Súprava vlasovej kozmetiky WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich

Tužidlo na vlasy

Inovatívne stylingové tužidlo na vlasy je vo forme mlieka, vďaka ktorému vždy upravíte účes do požadovaného tvaru. Tužidlo má skvelú schopnosť nadvihovať vlasy už od korienkov, takže je obzvlášť vhodné pre vlasy, ktoré potrebujú pridať na objeme. Vďaka stredne silnej tužiacej schopnosti budú vaše vlasy ľahko zafixované, prirodzené, na dotyk jemné a krásne lesklé. Pred aplikáciou tužidlo dôkladne pretrepte a nanesiete na vlhkévlasy, ktoré boli vopred vysušené uterákom. Rozotrite rovnomerne po celej dĺžke vlasov. Množstvo aplikovaného prípravku závisí od dĺžky vlasov – odporúča sa aplikovať 10 až 30 pumpnutí. Potom vlasy prečešte hrebeňom a pomocou plochej alebo guľatej kefy vyfúkajte do požadovaného tvaru.

Súprava vlasovej kozmetiky WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

  • Sada obsahuje šampón, kondicionér a tužidlo
  • Produkty sú vhodné pre suché a poškodené vlasy
  • Šampón posilňuje vlasové vlákna
  • Kondicionér poskytuje potrebnú výživu a hydratáciu
  • Tužidlo je vhodné pre vlasy bez objemu
  • Vlasy budú po použití produktov regenerované, silnejšie a lesklejšie
  • Sada je vhodná ako darček

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich pro extra výživu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich az extra táplálásért.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií