Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Whirlpool ADG 2020 FD

Zobraziť katalóg
Whirlpool ADG 2020 FD
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A +++ / A / A, spotreba vody 10l, hlučnosť 44dB, 10 programov, displej, 6.zmysel, Multi-tablet, Aquasafe, Aquastop, úprava vody, odložený štart (1-24h), 82 × 59.7 × 55.5cm
Kód:  FBM3001g Produktové číslo:  ADG2020FD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ADG 2020 FD

Vstavaná umývačka riadu Whirlpool ADG 2020 FD premení vašu kuchyňu v centrum moderných technológií. Vďaka svojmu šiestemu zmysle s technológiou PowerClean dokáže perfektne umyť aj tú najsilnejšiu špinu. Po skončení umývacieho cyklu na vás navyše nevyšlehne nepríjemne horúca para, tá je totiž technológiou PowerDry odsatá z priestoru umývačky preč a všetok riad, vrátane toho plastového, zostane dokonale suché. Vysoká energetická účinnosť, minimálna spotreba vody a veľa praktických funkcií z umývačky Whirlpool robia toho pravého pomocníka pre umývanie riadu.

Chytré technológie umývania


Spoznajte číslo 1 v umývania a sušenia za jednu hodinu. Revolučná program Umývanie & Sušenie spoločne s aktívnou technológiou PowerDry dokonale umyje a zároveň vysuší váš riad už počas 60 minút.

Inovácia prinášajúci revolúciu


Technológia PowerDry dokonalé výsledky pri sušení vďaka inovatívnemu 3D systému cirkulácie vzduchu, ktorý odvádza paru z vnútra umývačky, takže keď otvoríte dvierka, je úplne suchý a bez pary.

žiadna para


Vyberte poháre z umývačky rovno na stôl. Nemusíte ich dosušovat utierkou, pretože sú lesklé a bez zaschnutých kvapiek. Dokonca aj plastové kuchynské náčinie je dokonale suché.

bez dosušovanie


Majte vždy perfektne lesklý riad bez použitia utierky. Neriskujte, že obľúbené poháre spadne pri utieraní na podlahu. Vyberte poháre z umývačky rovno na stôl.

Koniec kvapkám na plastu


Získajte vynikajúci lesk aj na vašom plastovom riadu. Môžete ho po umytí v umývačke rovno upratať do skrinky a ušetriť tak drahocenný čas.

Špina absolútne bez šance


Spoznajte číslo 1 v umývaní tej najhoršej špiny, bez námahy. Technológia PowerClean dokáže z riadu odstrániť takmer čokoľvek.

Už žiadne predumývanie


Inteligentný senzor rozpozná množstvo nečistôt a úmerne reguluje tlak vody v 28 vysokotlakových tryskách.

Viac miesta na riad


Unikátny umiestnenie veľkých kusov riadu na výšku vám umožní vložiť navyše 10 tanierov. Maximálna flexibilita košov ponúka variabilitu v uloženie rôznych druhov riadu a umiestnenie až 13 setov riadu.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
56 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool ADG 2020 FD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ADG 2020 FD.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií