Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE
Set spotrebičov trouby a indukční desky, TROUBA: A+, horkovzdušná s kruhovým topným tělesem, multifunkční, objem 65l, 2 úrovně pečení, 6. smysl, katalytické vnitřní stěny, 2 skla dvířek, celoskleněný vnitřek, Soft Closing + DESKA: 4 varné zóny, dotykové ovládání v přední části, časovač, Jet Start (booster), ukazatel zbytkového tepla, dětská pojistka
Kód:  WHI001s Stránky výrobcu
WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE Predaj skončil

WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE

Dvojdielna súprava multifunkčnej rúry a indukčnej varnej dosky z dielne Whirlpool prináša cenové zvýhodnenie v porovnaní s kúpou zvlášť. Oba spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo sa k sebe perfektne hodia. Sú nabité modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava multifunkčnej rúry a indukčnej varnej dosky Whirlpool
  • Dizajn ABSOLUTE – intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • 6. zmysel – príprava jedál vždy pod kontrolou
  • Súčasťou výbavy sú teleskopické výsuvy, rošt a dva plechy na pečenie
  • Automatické programy vrátane rozmrazovania
  • Chladenie dverí a zatváranie Soft Closing
  • Čierno-biely grafický displej
  • Celosklenené vnútro SMART-CLEAN
  • Indukčná doska so 4 varnými zónami
  • Jet Start (Booster)
  • Detská poistka
  • Indikácia zostatkového tepla
  • Indikácia zapnutého stavu

Multifunkčná rúra

Hľadáte vhodný multifunkčný spotrebič do svojej domácnosti, ktorý by ponúkal mnoho praktických funkcií, vynikal energetickou efektívnosťou aj moderným dizajnom? Potom je táto vstavaná rúra od popredného výrobcu Whirlpool určena práve pre vás! Na prvý pohľad vás zaujme elegantné antikorové vyhotovenie ABSOLUTE so špeciálnou povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Ak však nahliadnete pod povrch, zistíte, že je rúra vybavená senzorovou technológiou 6. zmyslu, vďaka ktorej je celý proces pečenia plne pod kontrolou. Stačí, keď zvolíte jeden z prednastavených programov a zadáte gramáž pokrmu. Medzi základné nastavenia patrí napríklad rýchle predhriatie, gril, teplovzdušné pečenie, zapekanie cestovín, udržiavanie jedla v teple pri 60 °C, pečivo, kysnutie, mäso, maxi pečenie, pizza/chlieb program a iné. Všetko jednoducho nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji.

Indukčná varná doska

Multifunkčnú rúru dopĺňa indukčná varná doska Whirlpool ACM 802 NE. Stane sa stredobodom vášho každodenného kuchynského snaženia. Pracuje pri príkone 6 500 W a má štvoricu varných zón s indukčnou úpravou. Rozdielny výkon umožňuje prispôsobiť intenzitu druhu a typu pripravovanej potraviny. Ovládanie spotrebiča je realizované dotykovým panelom v prednej časti. Ľahko nastavíte výkon a tiež praktický časovač. Pomocou časovača je možné nastaviť nielen denný čas, ale aj odpočítavanie času – minútku. Funkcia Jet Start ponúka možnosť rychlovarného ohrevu, čo sa dá využiť v rôznych situáciách. Bezpečnostné prvky sú reprezentované prítomnosťou detskej poistky a indikátorov zostatkového tepla a zapnutého stavu.

Hi-Light varné zóny:
Ľavá predná zóna – 1 200 W/145 mm
Ľavá zadná zóna – 2 200 – 3 000 W/210 mm
Pravá predná zóna – 1 800 W/180 mm
Pravá zadná zóna – 1 200 W/145 mm

Príslušenstvo:
1× rošt
2× plech

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,jaky druh vestavne mikrovlne trouby by jste mi doporucili k tomuto setu?

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKZ 6230 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií