PET PET

Whirlpool AWE 4519

Zobraziť katalóg
Whirlpool AWE 4519
5 1 hodnotení
Práčka plnená zhora vrchom plnená, 1000 ot./min, A+/A/C, kapacita prania 5 kg, hlučnosť prania/odstreďovania 59/76 dB, 18 programov, program rýchle pranie 15 min, program na jemnú bielizeň, 1/2 náplň, Fuzzy Logic, 90 x 40 x 60 cm
Kód:  FAP2005u Produktové číslo:  AWE4519 Stránky výrobcu

Whirlpool AWE 4519

Máte málo miesta vo svojej kúpeľni a nemôžete zohnať tú pravú práčku? Táto voľne stojaca biela práčka s horným plnením od Whirlpool v energetickej triede A+ s kapacitou prania 5 kg vás určite nesklame. Zaujme vás predovšetkým senzorovou technológiu Fuzzy Logic a nízkou spotrebou energie.

Špecifikácia:

  • Ročná spotreba energie 167 kWh
  • Kapacita prania 5 kg
  • Objem bubna 42 l
  • Hlučnosť pri praní 59 dB
  • Hlučnosť pri odstreďovaní 76 dB

Malá, ale výkonná

Práčka ponúka až 18 pracích programov a LED ukazovateľ, ktorý vás bude vždy presne informovať o priebehu programu. Na hlavnom paneli nájdete ukazovateľ zanesenia filtra, ukazovateľ pripojenia vody, ukazovateľ otvorenia dverí alebo ukazovateľ privolania servisu, ktorý sa bude hodiť hlavne v prípade, keby sa práčka pokazila. Oceníte tiež prídavné funkcie, akými sú 1/2 náplň alebo intenzívne pranie. Práčka je vybavená špičkovou technológiu Fuzzy Logic s výkonným procesorom, ktorý zistí, koľko bielizne je v práčke a podľa toho určí optimálny prací čas a program, spotrebu vody a energie. Práčka sa ďalej pýši aj nízkou hlučnosťou 59 dB, a tak ju v priebehu prania takmer nepočujete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rozumím, že doprava a vynesení do bytu je v ceně. Je v ceně i zapojení pračky? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je dlouhá hadice na vypouštění vody a elektrická šňůra? Děkuji Vám za odpověď.

Diskusia a poradňa k Whirlpool AWE 4519
Príslušenstvo pre Whirlpool AWE 4519
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AWE 4519.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií