AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K
Digestor komínový, energetická trieda A, hlučnosť 72dB, priemer horného vývodu 150mm, šírka 58.9cm, farba: nerez
Kód:  WHDG010 Produktové číslo:  859991542390 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K Predaj skončil

WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K

Komínový nerezový odsávač pár WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K predstavuje spoľahlivé riešenie pre príjemné varenie bez nežiadúcich zápachov a výparov. Odsávač pár disponuje maximálnym výkonom až 464 m3 za hodinu. Digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K si tak dokonale poradí s ovzduším aj vo väčších kuchyniach. Výhodou je umývateľný tukový filter, ktoré stačí umyť vo vode a znova použiť. Odsávač s technológiou 6. ZMYSLU vám pomôže vytvoriť príjemne svieži a čistý vzduch vo vašej kuchyni. O perfektne osvetlený priestor sa postará kvalitné LED osvetlenie. Digestor ponúka maximálny výkon a minimálny hluk s režimom ZEN Mode.


Kľúčové vlastnosti digestoraWHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K

  • WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K s technológiou 6. ZMYSLU
  • Odsávač pár disponuje maximálnym výkonom až 464 m3 za hodinu
  • Čistý a svieži vzduch vďaka funkcii Cook Sense
  • Spadá do energetickej triedy A
  • Špeciálny režim ZEN Mode
  • Funkcia Booster pre maximálny výkon
  • Praktický časovač pre perfektné pokrmy
  • Zdravé varenie s tukovým filtrom
  • 2 uhlíkové filtre pre svieži vzduch
  • Účinné obvodové odsávanie
  • Jednotný vzhľad z radu W Collection

Hlavné technológie vstavaného digestoraWHIRLPOOLW Collection WHBS 62F LT K


Technológia 6. zmysel

Plná kontrola a vysoký výkon.

Cook Sense

Šikovný spôsob vetrania v kuchyni.

Režim Zen

Výnimočne tichá prevádzka.

Booster

Účinný systém odsávania.

Energetická trieda: A

Osvetlenie: LED

Vďaka LED osvetleniu je životnosť o 10 % dlhšia a spotreba energie o 90 % nižšia.

Časovač

Nastavte čas vypnutia odsávača W Collection WHBS 62F LT K.

Počet tukových filtrov: 2

Filter zachytávajúci tukové častice.



Počet uhlíkových filtrov: 1

Svieži vzduch vďaka uhlíkovému filtru.

Obvodové odsávanie

Znížená hladina hluku s výkonným odsávaním.


Digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K s technológiou 6. ZMYSLU, ktorá myslí za vás

Inovatívna technológia 6. zmysel vám pomôže s prípravou jedál vo vašej kuchyni. Vstavané senzory vlhkosti a teploty rozpoznajú intenzitu výparov a automaticky nastavia výkon potrebný na ich odsatie. Technológia 6. ZMYSLU digestora W Collection WHBS 62F LT K vám tak zaistí krásne čistý a svieži vzduch v kuchyni.

Čistý a svieži vzduch vďaka funkcii Cook Sense

Krásne čistý a svieži vzduch aj počas varenia? Tak presne toto vám zaručí skvelá funkcia CookSense, ktorá dokáže rozpoznať množstvo pary, režim varenia a automaticky zvolí vhodný výkon odsávania. Komínový digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K je tiež vybavený intuitívnym 6. ZMYSLOM, ktorý vás zbaví nepríjemných zápachov. Po dovarení si tak budete môcť užívať krásne čistý vzduch, ktorý oceníte najmä vtedy, ak máte kuchyňu spojenú s obývacou izbou. Mastnota sa tak ani nebude mať šancu usadiť na žiadnom povrchu, takže vám uľahčí aj nasledujúce upratovanie. Funkciu aktivujete jednoducho jedným tlačidlom a o všetko sa technológia 6. ZMYSLU postará sama.

Maximálny výkon, minimálny hluk

Digestor W Collection WHBS 62F LT K je vybavený špeciálnym režimom ZEN Mode, ktorý sa postará o správnu kombináciu výkonu odsávania a hlučnosti. Režim využijete napríklad v prípade, že varíte dlhší čas a zároveň máte v kuchyni spoločnosť, s ktorou by ste radi konverzovali aj počas vášho varenia. Režim ZEN Mode vám tak zaručí optimálne podmienky.

Funkcia Booster pre maximálny výkon

Digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K sa pýši funkciou Booster, vďaka ktorej zvýši výkon odsávania v prípade ostrých pachov alebo dymu, keď nechtiac pripálite váš pokrm. Booster zaistí, že bude váš vzduch rýchlejšie čistý, takže sa nemusíte báť nepríjemného zápachu počas varenia či počas jedla. Táto inteligentná funkcia vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu. Pri spustení funkcie sa odsávač pár WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K na nevyhnutne dlhý čas prepne na maximálny výkon a následne sa vráti späť na naposledy použitý stupeň odsávania.

Úsporný a výkonný digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K

Komínový digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K patrí do energetickej triedy A++, takže vám zaručí nielen vysoký výkon, ale aj úspornú prevádzku. Odsávač šetrí šetrí životné prostredie a hlavne aj vašu peňaženku.

WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K má kvalitné LED osvetlenie pre úplný prehľad

O perfektné osvetlenie priestora pod digestorom WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K sa postarajú kvalitné LED žiarovky, ktoré sú zároveň veľmi úsporné. Žiarovky spotrebujú až o 90 % menej energie a ich životnosť je až 10× dlhšia ako u bežnej žiarovky. Odteraz budete vidieť na všetko, čo sa v kuchyni deje!

Praktický časovač pre perfektné pokrmy

Varíte presne podľa receptov a radi si nastavujete čas na vaše pokrmy? Potom určite oceníte praktický časovač digestora WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K, ktorý sa po skončení práce automaticky vypne. Vaše pokrmy tak budú dokonale pripravené na čas.

Zdravé varenie s tukovým filtrom

Digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K disponuje tukovým filtrom, ktorý dokáže zachytiť všetky tukové častice a ďalšie nečistoty. Vzduch v kuchyni bude čistý a vy sa tak budete cítiť pri varení skvele. Vzduch sa čistí pomocou niekoľkých vrstiev kovového sita, ktoré môžete veľmi ľahko vybrať a umyť v umývačke riadu. Vďaka tomu vám tukový filter dlhšie vydrží.

2 uhlíkové filtre pre svieži vzduch

Varenie bez pachov, ktoré by zaplavili celú kuchyňu sú už minulosťou. Digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K je totiž vybavený 2 uhlíkovými filtrami, ktoré dokážu odstrániť pachy tak, aby ste mali počas aj po varení krásne čistý a svieži vzduch. Pachový filter je tak úžasný pomocník pre príjemné prostredie v kuchyni.

Účinné obvodové odsávanie digestora WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K

Skvelý dizajn a účinné odsávanie? Presne to vám zaručí digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K, ktorý je kombináciou moderného dizajnu a obvodového odsávania s veľmi tichým chodom, ktorý vás nebude pri varení ničím rušiť. Digestor ponúka tiež až o 10 % vyšší výkon.

Jednotný vzhľad z radu W Collection

Digestor WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K z radu W Collection v kombinácii s ďalšími spotrebičmi tohto radu pôsobí moderne, štýlovo a hlavne dokonale zladí vašu kuchyňu do príjemných tónov farieb.


Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
A Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
A Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
C Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
A Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
A Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
A Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
C Hotovo!

Typ

Typ
Komínový Hotovo!

Vývody

Počet
1 Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL W Collection WHBS 62F LT K.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií