AlzaPlus+ sport AD elektro

Wilson Burn 100 grip 3

Zobraziť katalóg
Wilson Burn 100 grip 3
Tenisová raketa – vhodná na hru od základnej čiary, ľahká, tolerantná a s dostatočnou razanciou, veľkosť hlavy 100“/645cm2, hmotnosť 319g, veľkosť gripu 3
Kód:  SPT10949 Produktové číslo:  887768329433

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wilson Burn 100 grip 3

Táto tenisová raketa je vhodná pre hráčov, ktorí prechádzajú z juniorskej kategórie medzi dospelých. Tiež sa pýši autentickým farebným dizajnom. Raketa je opatrená klasickým výpletom 16×19 a spolu s pevnou konštrukciou váži iba 319 gramov. Obľúbia si ju najmä hráči, ktorí preferujú hru od základnej čiary. Vďaka ľahkosti, manévrovateľnosti a BLX technológii si toto športové náčinie okamžite zamilujete. Technológia Double holes je špecifická kvôli vyššiemu priemeru strunových priechodiek, a tak sa pri odrážaní lopty zvyšuje razancia a tolerancia, ktorá je sprevádzaná čistejšou spätnou väzbou. Perfektné vyváženie a dĺžka rakety 68,6 cm vám doprajú skvelý zážitok z hry a maximálnu presnosť pri smerovaní jednotlivých úderov. Veľkosť gripu 3.

Značka Wilson je výrobcom športového náčinia s neochvejnou tradíciou, ktorá stojí na pevných základoch a skúsenostiach. Preto si môžete byť istí maximálnou kvalitou nakupovaného športového náradia.

Na Wilson sa môžete spoľahnúť

  • Raketa s autentickým dizajnom
  • Nízka hmotnosť a vysoká pevnosť materiálu
  • Raketa sa skvele drží v ruke
  • Odrážanie lôpt je presné
  • Náčinie nielen pre juniorov
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál
Karbón Hotovo!
Hmotnosť
319 g Hotovo!
Hlava
Vypletená Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
330 mm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť gripu
3 Hotovo!
Plocha výpletu
645 cm2 Hotovo!
Dĺžka
68,5 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Burn 100 grip 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Burn 100 grip 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Burn 100 markolat 3.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií