Rapture

X-Rite i1 Display Studio

Zobraziť katalóg
X-Rite i1 Display Studio
4,7 3 hodnotení
Kalibračná sonda – integrovaný senzor na meranie okolitého osvetlenia, analyzuje okolité podmienky, umožňuje kalibrovať aj projektory, podporuje štandardy pre analógové vysielanie, kompatibilný s modernými počítačmi
Kód:  WL590a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

X-Rite i1 Display Studio Predaj skončil

X-Rite i1 Display Studio

X-Rite i1 Display Studio je zariadenie na kalibráciu monitorov vhodné napríklad pre fotografov. Zariadenie podporuje všetky zobrazovacie štandardy, LED podsvietenie a obsahuje integrovaný senzor na meranie okolitého osvetlenia, aby dokázal vytvoriť perfektné podmienky. Možno ho využiť aj na kalibráciu projektorov pomocou integrovaného závitu. X-Rite analyzuje farebné možnosti každého displeja a umožňuje ľubovoľne nastavovať jas, kontrast a ďalšie parametre. Automatic Display Control mení hardvér displeja pre vyššiu rýchlosť a elimináciu manuálnych úprav. X-Rite i1 Display Studio je kompatibilný s USB-A, Windows OS aj MacOS.

Kľúčové vlastnosti kalibračnej sondy X-Rite i1 Display Studio

  • X-Rite i1 Display Studio slúži na kalibráciu monitorov
  • Ambient Light Smart Control analyzuje okolité podmienky
  • Flare Correct kompenzuje oslnenie displeja
  • X-Rite i1 Display Studio umožňuje kalibrovať aj projektory
  • Podporuje štandardy pre analógové vysielanie
  • Je kompatibilná so všetkými modernými počítačmi
  • X-Rite i1 Display Studio meria pomocou referenčných hodnôt SWOP, GRACoL či Fogra

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Prosím vás je sonda kompatibilná s Monitorom BENQ PD2700Q? Pri drahších modeloch máte odpoveď, že sú určené, len pre monitory EIZO... A taktiež niekto spomínal problém so softvérom pretože sa jedná o OEM verzie.

Je sonda už kompatibilná s m1 od apple prosím vás?

Diskusia a poradňa k X-Rite i1 Display Studio
Príslušenstvo pre X-Rite i1 Display Studio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si X-Rite i1 Display Studio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte X-Rite i1 Display Studio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte X-Rite i1 Display Studio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: X-Rite i1 Display Studio.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií