Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One Chat Headset

Zobraziť katalóg
Xbox One Chat Headset
4,7 3 hodnotení
Headset - s chatovacím headsetom pre Xbox One bude komunikácia v hre jedna radosť. Svojich priateľov a protivníkov budete počuť vo vysokej širokopásmovej kvalite. Headset je navrhnutý na pohodlné použitie pri dlhom hraní. Nastavenie stlmenia a hlasitosti je možné navyše upraviť bez toho, aby ste museli odložiť ovládač.
Kód:  MXO009 Produktové číslo:  S5V-00008 Stránky výrobcu
Xbox One Chat Headset Predaj skončil

Xbox One Chat Headset

Komunikácia bez hraníc

Chatovací headset pre hernú konzolu Xbox One posunie komunikáciu v hrách na vrchol istej dokonalosti. Širokopásmový zvuk s krištáľovými tónmi bude znieť úplne prirodzene a s mikrofónom bez smerového zamerania zaznamená váš hlas v najvyššej kvalite.

Šikovné riešenie

Headset jednoducho zapojíte do gamepadu, ktorý ani nebudete musieť odkladať pri ovládaní hlasitosti zvuku a stlmení mikrofónu. Dizajn headsetu má odľahčenú konštrukciu a je navrhnutý tak, aby bolo jeho nosenie pohodlné, aj keď hráte dlhé hodiny.

Šikovné riešenie

Headset jednoducho zapojíte do gamepadu, ktorý ani nebudete musieť odkladať pri ovládaní hlasitosti zvuku a stlmení mikrofónu. Dizajn headsetu má odľahčenú konštrukciu a je navrhnutý tak, aby bolo jeho nosenie pohodlné, aj keď hráte dlhé hodiny.

Pohodlný dizajn

Flexibilné rameno mikrofónu navyše môžete otáčať okolo slúchadla, takže ho podľa vašej ľubovôle môžete mať po pravej alebo ľavej strane tváre. Tento headset určite nesmie chýbať vo výbave všetkých hráčov, ktorí využívajú chatovanie počas hrania hier.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Čierna

Ovládač zvuku:
Úprava hlasitosti +/-
Stlmenie mikrofónu

Mikrofón:
Flexibilne nastaviteľné rameno

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Chat Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eine Xbox Chat Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Chat Headset.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií