Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One Wireless Controller

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller
4,8 207 hodnotení
Gamepad – bezdrôtový ovládač pre konzolu Xbox prináša väčšie pohodlie a istotu, štíhlejší a ergonomickejší dizajn a protišmykový povrch, užite si vlastné mapovanie tlačidiel a až dvojnásobný bezdrôtový dosah, do 3.5mm stereofónneho konektora môžete pripojiť ľubovoľný kompatibilný headset, s technológiou Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10
Kód:  XXMXO008 Produktové číslo:  S2V-00013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox One Wireless Controller

Padne ako uliaty

Výhodné balenie s príslušenstvom k dlho očakávanej hernej konzole Xbox One, v ktorom nájdete špičkový gamepad a dobíjací akumulátor. Ovládač Xbox One Wireless Controller je nástupca mnohokrát oceňovaného ovládača pre konzolu Xbox 360. S týmto ovládačom si herné akcie vychutnáte oveľa intenzívnejšie ako predtým vďaka funkcii Impulse Trigger.

Vďaka nej sa môžete tešiť na vibrácie v končekoch svojich prstov. Ucítite tak každý náraz, nehodu aj spätný ráz zbrane. Prepracované páčky a úplne nový smerový ovládač poskytnú nevídanú presnosť ovládania.

Dokonalé tvary

Nový dizajn pohodlne padne do ruky takmer každému a umožní pevné a isté uchopenie v každej situácii. Telo ovládača pojme aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Na tlačidlá a páčky tak teraz dosiahnete omnoho ľahšie.

Vylepšené páčky s protišmykovým povrchom oveľa lepšie zabránia skĺznutiu palca a vy tak budete mať situáciu pevne pod kontrolou. Smerový ovládač, ktorý sa tiež dočkal nového návrhu, neuveriteľne rýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny pre precízne ovládnutie každej akcie. Ovládač obsahuje rozširujúci port, do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset.

Dokonalé tvary

Nový dizajn pohodlne padne do ruky takmer každému a umožní pevné a isté uchopenie v každej situácii. Telo ovládača pojme aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Na tlačidlá a páčky tak teraz dosiahnete omnoho ľahšie. Vylepšené páčky s protišmykovým povrchom oveľa lepšie zabránia skĺznutiu palca a vy budete mať situáciu pevne pod kontrolou. Smerový ovládač, ktorý sa tiež dočkal nového návrhu, neuveriteľne rýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny pre precízne ovládnutie každej akcie. Ovládač obsahuje rozširujúci port, do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset.

Parametre a špecifikácia:

Pripojenie:
Bezdrôtové

Ovládanie:
2× všesmerová páčka
1× smerový ovládač
Tlačidlá A, B, X, Y

Spätná odozva:
Impulse Trigger

Farba:
Čierna

Rozhranie:
Konektor pre pripojenie headsetu

Akumulátor:
V tele ovládača

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox One Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Počet tlačidiel
14 × Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Výbava a funkcie

Počet tlačidiel
14 × Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je mozne pripojit ovladac k pc? ak je to mozne ako? je k tomu aj usb wireless?na ktory sa ovladac napoji ci ako?

Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií