P&G boost Effaclar

XD Design Oova

Zobraziť katalóg
XD Design Oova
Bluetooth reproduktor – výkon 3W, pripojenie cez Bluetooth V3.0 alebo kábel, ovládanie hlasitosti, LED indikácia nabitia a prehrávania, vstavaná Li-Ion batéria 500mAh, frekvencia 90Hz–20kHz, vrátane cestovného obalu
Kód:  PFDE23a Produktové číslo:  P326.603 Stránky výrobcu

XD Design Oova

Malý a napriek tomu výkonný prenosný reproduktor Oova môžete nosiť neustále pri sebe, bez toho aby vám nejakým spôsobom prekážal v taške alebo kabelke. Integrovaný stojanček umožňuje umiestniť ho takmer kamkoľvek, kde je aspoň kúsok rovnej plochy. Pripojiť ho môžete k svojmu mobilnému telefónu alebo inému zariadeniu cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth V3.0 alebo pomocou klasického kábla 3,5 mm jack.

Aj napriek svojim miniatúrnym rozmerom vás očarí skvelým zvukom s výkonom 3 W. Ovládanie reproduktora je vyriešené pomocou tlačidiel po obvode a prehrávanie indikuje LED kontrolka, ktorá tiež signalizuje stav nabitia vstavanej Li-Ion batérie s kapacitou 500 mAh. Aby mal reproduktor maximálnu ochranu aj pri preprave, je spolu s ním dodávané praktické ochranné puzdro.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý a jasný zvuk s výkonom 3 W
  • Štýlové prevedenie
  • Vstavaná batéria
  • Bluetooth + 3,5 mm jack
  • Malé rozmery – 4 × 10 × 12 cm
  • Puzdro
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design Oova
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Oova. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Oova. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Oova. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Oova.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií