Xiaomi Mi Robot

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Robot
Stavebnica – na vytváranie a programovanie vlastných robotov, 3 rôzne režimy, dostupné v systémoch Android a iOS, vyvažovací systém do terénu
Kód:  XIAOM44 Produktové číslo:  472784

Xiaomi Mi Robot

Interaktívny robot – stavebnica Xiaomi Mitu Bunny Robot je skvelým darčekom pre všetkých malých technikov, ktorý im umožní vytvárať a programovať svoje vlastné roboty. Stavebnica obsahuje 978 dielov, s ktorými dokážete postaviť všetko podľa vlastných predstáv. Programovanie robota prebieha cez intuitívne grafické rozhranie. V aplikácii mu môžete naprogramovať rôzne pohyby, nechať ho tancovať či robiť rôzne pózy. Robota Mi Bunny budete môcť ľahko ovládať cez mobilný telefón. Stačí sa len pripojiť cez Bluetooth pomocou dodanej aplikácie, ktorá podporuje telefóny s operačným systémom Android alebo iOS, a to prostredníctvom troch druhov režimov diaľkového ovládania, ako je Joystick, Gyro a GPS.

Kľúčové vlastnosti interaktívnej stavebnice Xiaomi Mitu Bunny Robot

  • Elektronická interaktívna stavebnica
  • Vytváranie a programovanie vlastných robotov
  • Programovanie cez intuitívne grafické rozhranie
  • Ovládanie cez mobilný telefón s operačným systémom Android alebo iOS
  • Tri režimy diaľkového ovládania
  • Systém vlastného automatického vyvažovania

Veľa skvelej zábavy pri programovaní

Programovateľný Xiaomi Robot disponuje systémom vlastného automatického vyvažovania, ktorý mu bráni v neustálom padaní v teréne. K jeho vybaveniu patria dva výkonné motory s uhlíkovým nástrekom, ktorých rýchlosť dosahuje až 133 otáčok za minútu. Robot Mitu je vyrobený z materiálu, ktorý je bezpečný a šetrný k životnému prostrediu, a je preto vhodný pre deti. Naučte sa programovať a postavte si vlastného robota, ktorý bude počúvať vaše rozkazy.

Parametre a špecifikácia

Typ batérií
Li-ion Hotovo!
Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Počet dielikov
978 ks Hotovo!
Typ batérií
Li-ion Hotovo!
Ovládanie
Mobilom, Ovládačom Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Li-ion Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
978 ks Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Li-ion Hotovo!

Programovanie pre deti

Ovládanie
Mobilom, Ovládačom Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Špeciálne funkcie
Mobilná aplikácia Hotovo!
Viac parametrov

 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky elektronické stavebnice
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Robot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Robot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Roboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Roboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Robot.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií