Stellar Blade Stellar Blade

Xiaomi Mi VR Play White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi VR Play White
VR okuliare kompatibilné s Mi 5/5s/5s Plus/Mi Note 2, akcelerometer, 6-osý pohybový senzor, gyroskop, Full HD, rozmery 200x165x295mm
Kód:  XIAOM4 Produktové číslo:  PX1005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi VR Play White

Virtuálna realita je v dnešnej dobe veľký pojem. Sedieť v pohodlí svojho domova, napríklad na pohovke, a pritom sa ocitnúť na druhom konci krajiny je jednoducho skvelé. A preto spoločnosť Xiaomi s vývojom nových technológií nezaháľa. Xiaomi Mi VR Play White je jedinečný VR headset, ktorý ponúka funkcie a technológie, aké by ste čakali pri headsetoch, ktoré sú cenovo o stupeň vyššie

Kľúčové vlastnosti Mi VR Play White

  • Naozajstná kvalita za malé peniaze
  • VR headset nabitý najnovšími technológiami
  • Prémiový dizajn
  • Veľmi pohodlný headset, parádne padne každému užívateľovi
  • Mi VR Play White ponúka výbornú kvalitu obrazu so skvelou odozvou
  • Užívateľom nehrozí nevoľnosť
  • Nepotrebujete drahý počítač, vystačíte si s telefónom
  • Vďaka ovládaču môžete VR aj ovládať

Naozajstné pohodlie

Xiaomi Mi VR Play White headset predstavuje samé pohodlie. Okuliare perfektne padnú každému užívateľovi. Vďaka svojej konštrukcii skvele držia na hlave, nemusíte si teda robiť starosti s ich pridržiavaním. 

Pre pohodlie užívateľov je dôležitá aj kvalita obrazu a frekvencia. Vďaka použitiu moderných technológií je odozva vnútri Xiaomi Mi VR Play White len 16 ms. Tým je zaručené, že pre vás bude pobyt vo VR úplne prirodzený a nehrozí nevoľnosť ako u lacnejších konkurenčných modelov. Pohybový senzor so vzorkovacou frekvenciou 1,6 kHz navyše bude vaše pohyby snímať s maximálnou presnosťou.

Vystačíte si s telefónom

Myslíte si, že budete potrebovať počítač za desiatky tisíc korún? Pletiete sa, Xiaomi Mi VR Play White si vystačí iba s telefónom.

VR nemusíte len sledovať, môžete ju aj ovládať

Headset Xiaomi Mi VR Play White je vybavený aj špeciálnym ovládačom, vďaka ktorému nemusíte virtuálnu realitu iba sledovať, ale môžete sa naozaj stať jej súčasťou a ľahko ju ovládať. Ovládač má zabudovaný gyroskop aj sériu ovládacích tlačidiel s touchpadom. 

Kompatibilné telefóny:
Mi5, Mi5S, MI5S Plus, Mi Note 2

Rozmery:
165 mm × 200 mm × 295 mm

Hmotnosť:
408 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne použit aj Xiaomi Redmi 4X LTE 32 GB Gold poprosim odboveď ano/nie

Dobrý den půjdou tyto brýle na xiaomi redmi 5A PRIME ?

muze bit i Samsung j5 2015

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je potřeba ještě nějaké zařízení k Xiaomi Mi VR Play White a ještě může se použít telefon Xiaomi Redmi 4X LTE

Dobrý den, honor9 půjde?

Dobrý den, jsou brýle plně funkční s Xiaomi Mi A1 LTE 64GB ?? Děkuji vt

Dobrý den, je možné použít i Redmi Note 4? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi VR Play White
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi VR Play White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi VR Play White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi VR Play White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi VR Play White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi VR Play (fehér).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií