AP+ nový vizuál PET

XYZprinting da Vinci Junior 1.0

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci Junior 1.0
5 1 hodnotení
3D tlačiareň FDM, tlačový priestor 150mm×150mm×150mm, tlačový materiál 1.75mm PLA a PETG, hrúbka vrstvy 0.1mm–0.4mm, rýchlosť tlače 120mm/s, možnosť tlače z: PC cez USB 2,0 a SDHC karta
Kód:  DF449a Produktové číslo:  3F1J0XEU00E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci Junior 1.0

Povolajte do služby svoju tvorivosť a pustite sa do výroby trojrozmerných modelov s 3D tlačiarňou XYZprinting da Vinci Junior 1.0. Tlačiareň da Vinci Junior 1.0 si obľúbite vďaka využitiu najrozšírenejšej technológie 3D tlače FDM, ktorá nanáša roztavený tlačový materiál v tenkej vrstve a následne vytvára vami zadaný objekt s dôrazom na produkciu čo najnižšieho množstva odpadu. Rýchlo, bez rizika rozmazania a pri zachovaní priaznivo nízkych nákladov.

Pre radosť druhých alebo vás samotných

Model pracuje s tryskou s priemerom 0,4 mm, ktorá ponúka kompromis medzi rýchlosťou výroby vašich návrhov a apelom na jemné detaily vyhotovenia. Ľahkú ovládateľnosť tlačiarni prepožičiava 2,6" displej a jednoducho inštalovateľné farebné kartridže, ktoré sa rovnako ľahko dopĺňajú a v prípade vyčerpania aj vymieňajú. Plne uzatvárateľný vršok tlačiarne vždy dbá o vaše 100 % bezpečie a ochranu pred vysokými prevádzkovými teplotami, ktoré k výrobnému procesu 3D tlačiarní neodmysliteľne patria.

Nič vám tak nebráni prekvapiť vašich blízkych nevšedným darčekom, vyrobeným pomocou neobyčajnej, hoci čoraz rozšírenejšej metódy, alebo len tak pre radosť dať priechod vaším tvorivým ambíciám. Svojím poňatím sa 3D tlačiareň hodí na zabavenie vašich detí, ktoré sa môžu doslova vyblázniť. Keď vám dôjde inšpirácia, múzu dokáže prebudiť aplikácia XYZ Cloud, kde môžete čerpať tisíce ďalších podnetov na výrobu hračiek, módnych produktov alebo kancelárskeho príslušenstva. Za symbolický poplatok alebo zadarmo sa môžete o svoje návrhy podeliť s ostatnými používateľmi aj vy sami.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na úplných začiatočníkov. Používateľom poskytuje knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov a tvarov s detailmi, aké potrebujete. XYZmaker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a súbormi formátu .stl, .obj, .amf, alebo .ply.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery tlačovej plochy:
150 × 150 × 150 mm

Celkový modelovací priestor:
3375 cm3

Hrúbka vrstvy:
0,1 mm

Tlačový materiál:
Struna ABS 1,75 mm

Konektivita:
USB 2.0
Čítačka SDHC

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Tlačový materiál
PETG, PLA Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
150 mm Hotovo!
Šírka
150 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál
PETG, PLA Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
150 mm Hotovo!
Šírka
150 mm Hotovo!
Výška
150 mm Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,1 mm Hotovo!
Max. hrúbka vrstvy
0,4 mm Hotovo!

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače
120 mm/s Hotovo!

Možnosti tlače

Možnosti tlače z
PC cez USB 2.0, SDHC karta Hotovo!

Rozmer tlačiarne

Šírka
420 mm Hotovo!
Výška
430 mm Hotovo!
Hĺbka
380 mm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!

Displej

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci Junior 1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci Junior 1.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci Junior 1.0.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií