Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Yoyo T8 Magic bronzové

Zobraziť katalóg
Yoyo T8 Magic bronzové
2,0 1 hodnotení
Jojo – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa5564c Produktové číslo:  ASRT8592190333331

Yoyo T8 Magic bronzové

Kto by nepoznal najobľúbenejšiu hračku hádam všetkých detí na celom svete, ktorá prináša radosť už po celé generácie. Reč je o hračke s názvom Jojo, ktorá vám prinesie hodiny a hodiny zábavy. Navyše naučí deti správnu motoriku, pretože táto hračka musí byť ovládaná mechanicky rukou. Verte, že nie je určené len pre deti, ale zabaví aj dospelých. Najväčšou výhodou však je, že si Jojo môžete vziať so sebou kamkoľvek. Či už idete na letnú rodinnú dovolenku, na túru do hôr alebo len do školy. Môžete sa však spoľahnúť na to, že vám bude robiť toho najlepšieho spoločníka kedykoľvek, keď nebudete mať čo robiť. Dokonca môžete s priateľmi vymýšľať rôzne súťaže alebo turnaje a porovnávať svoje zručnosti medzi sebou. Fantázii a zábave sa medze nekladú.


Kľúčové vlastnosti

  • Generáciami preverená hračka pre malých aj veľkých
  • Kvalitné hliníkové kotúče s kovovým ložiskom
  • Krásny dizajn v bronzovom vyhotovení a laserovaným logom
  • Určené pre deti od 8 rokov
  • Šnúrka je vyrobená z pevnej bavlny
 

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
1 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
1 Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry pre jedného hráča

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, jsou součástí balení i hůlky s provázkem? Děkuji

Diskusia a poradňa k Yoyo T8 Magic bronzové
Príslušenstvo pre Yoyo T8 Magic bronzové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yoyo T8 Magic bronzové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yoyo T8 Magic bronzové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yoyo T8 Magic bronzové. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yoyo T8 Mágikus bronz.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií