AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zipro Olympic

Zobraziť katalóg
Zipro Olympic
4,5 2 hodnotení
Bežecký pás motorový, rýchlosť až 22 km/h, 3728,5 HP, elektrický náklon, pripojenie cez USB, nosnosť 150kg, hmotnosť 92kg
Kód:  SPTzip0002 Produktové číslo:  5905669153027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zipro Olympic

Bežecký pás Zipro Olympic má všetko, čo očakávate od zariadenia na domáci tréning

Bežecký pás Zipro Olympic vám umožní vychutnávať si bežecké tréningy bez ohľadu na počasie vonku. Pás je potiahnutý protišmykovým plastom kvôli bezpečnému používaniu a o komfort pri cvičení sa postará efektívny tlmiaci systém VibGuard, ktorý eliminuje vibrácie a tým chráni vaše kĺby. Vďaka elektrickému nastaveniu sklonu pásu si môžete vychutnať tréning presne podľa potreby aj nálady a prispôsobiť ho vašim individuálnym požiadavkám. K tomu prispieva aj nastavenie rýchlosti, ktorú si je možné zvoliť od 1 do 22 km/h. Váš bežecký tréning si môžete spríjemniť počúvaním hudby, pretože pás Zipro disponuje USB portom, slotom na SD kartu, vstavaným reproduktorom aj vstupom na slúchadlá. Okrem toho si naň tiež pohodlne položíte svoj mobilný telefón. 

Kľúčové vlastnosti bežeckého pásu Zipro Olympic

  • Bežecký pás vhodný na domáce využitie
  • Plocha potiahnutá protišmykovým plastom
  • Efektívny tlmiaci systém VibGuard eliminuje vibrácie pri behu
  • Možnosť elektrického nastavenia sklonu pásu
  • Bežecký pás Zipro Olympic s rýchlosťou 1 až 22 km/h
  • Veľký LCD displej zobrazujúci čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie aj pulz
  • S tromi manuálnymi a 99 prednastavenými programami
  • S USB portom, slotom na SD kartu, vstavaným reproduktorom aj vstupom na slúchadlá
  • Jednoduché zloženie aj transportné kolieska
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Bežecký pás Zipro s 99 programami

Veľký modro podsvietený LCD displej zobrazuje všetky dôležité hodnoty tréningu ako je čas, rýchlosť, vzdialenosť, spálené kalórie aj srdcový pulz, vďaka čomu budete mať svoj tréning vždy pod kontrolou. Bežecký pás ponúka aj tri manuálne a 99 prednastavených programov, ktoré si môžete zvoliť podľa potreby. Pomocou tlačidiel na pravej lište bežeckého pásu Zipro Olympic si pohodlne upravíte rýchlosť podľa svojich potrieb. Na spríjemnenie zážitku z tréningu môžete využiť zabudované reproduktory na prehrávanie hudby. Pomocou konektora pripojíte buď váš inteligentný telefón, alebo iné zvukové zariadenie. Bežecký pás Zipro Olympic má držiak na nápoje, takže pri behu budete mať osvieženie vždy poruke.

Vstavaný reproduktor na počúvanie hudby, alebo audiokníh

Spríjemnite si tréning počúvaním vašej obľúbenej hudby, alebo audiokníh. Bežecký pás Zipro Olympic disponuje slotom na vloženie SD karty, takže môžete prehrávať hudbu z nej, alebo pripojiť váš telefón, či tablet a počúvať hudbu z reproduktorov pásu. Na pohodlné uloženie vášho telefónu slúži praktická polica. V páse je umiestnený aj USB port slúžiaci na pripojenie a nabíjanie vašich zariadení.

Bežecký pás Zipro Olympic

Výkonný motor

Kvalitný, odolný motor s vysokým výkonom 5 HP a tichým chodom vám umožní zvoliť si rýchlosť v rozsahu 1 – 22 km/h. Na bežeckom páse Zipro Olympic tak môžete chodiť, voľne klusať, alebo sa pustiť do rýchleho behu. Nastavenie rýchlosti sa vykonáva cez tlačidlá.

Bežecký pás Zipro Olympic

Bežecký pás Zipro Olympic umožní nastavenie sklonu

Na zvýšenie intenzity tréningu si môžete upraviť sklon bežeckého pásu a zapojiť tak viac svaly nôh. Pomocou pásu Zipro Olympic sa môžete spoľahlivo pripraviť na náročné vonkajšie behanie. Sklon je možné nastavovať v krokoch po 1 %, alebo môžete využiť tlačidlá na rýchle predvoľby.

Bežecký pás Zipro Olympic

Jednoduché skladovanie pásu

Bežecký pás Zipro Olympic disponuje prepravnými kolieskami na ľahké premiestnenie pásu na jeho miesto. Po skončení behu môžete pás jednoducho zložiť do vzpriamenej polohy, vďaka čomu šetrí miesto pri skladovaní.

Bežecký pás Zipro so systémom VibGuard

O účinné odpruženie sa u bežeckého pásu Zipro stará systém VibGuard, ktorý pozostáva zo štyroch tlmiacich elastomérov. Toto riešenie pomáha so znížením záťaže vašich kĺbov pri behu, čo prispieva k prevencii pred zranením. Vzduchový vankúš bežeckého pásu zabezpečí maximálne pohodlie bez ohľadu na sklon pásu.

Parametre a špecifikácia

Meranie tepu
Na riadidlách Hotovo!
Hmotnosť
92 kg Hotovo!
Konektivita
USB Hotovo!
Typ
Motorový Hotovo!
Maximálna rýchlosť
22 km/h Hotovo!

Meranie tepovej frekvencie

Meranie tepu
Na riadidlách Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
92 kg Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB Hotovo!

Typ

Typ
Motorový Hotovo!

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť
22 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon motora
3 HP (2 237,1 W) Hotovo!
Maximálny výkon
3 728,5 HP (2 780 342,45 W) Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
150 kg Hotovo!

Typ náklonu

Typ náklonu
Elektrický Hotovo!

Rozmer bežeckej plochy

Šírka
550 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Displej, Počítač, Pripojenie k PC, Meranie spálených kalórií, Meranie tepovej frekvencie, Počet krokov, Reproduktor Hotovo!
Počet programov
102 Hotovo!

Celkový rozmer

Šírka
87 cm Hotovo!
Výška
148 cm Hotovo!
Hĺbka
199 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je dostupnost náhradních dílů a servisu? Děkuji

Dobrý deň, viem na Slovensku dostať nájradné diely na eliptický trenažér? Zlomila sa mi kľuka na pedál. Ďakujem

Dobrý deň. Je prosím Vás možné prepojiť pás s nejakou aplikáciou v mobile? Ďakujem

Hezký den, dnes dorazil, právě jsem ho sestavil. V balení byl jen polský a anglický návod. Máte k disposici český manuál, ev. kde se dá stáhnout? Děkuji. MR

Dobrý den, mám prosím ZIPRO nějaký autorizovaný servis v ČR, mohu poprosit případně o adresu. Moc děkuji ES

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda bude ještě zboží skladem? Nebo zda bude jeho prodej ukončen. Děkuji S pozdravem Julius Mattauch

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na pár informací o běžecké pásu Zipro olympic. Chtěl bych vědět rozměry běžecké plochy,máte uvedeno pouze šířku. Dále bych se zeptal v jakém rozmezí je možné nastavit sklon běžecké plochy. Děkují

Fu, idete s tou cenou riadne hore. To co?

Ehm... to kazdy den pojde cena pasu hore o 10 eur? vcera 1109 a dnes uz 1119? Robite si srandu?

Pred par dnami stal pas 1089 eur, teraz stoji 1109 eur, mozete mi vysvetlit, z akeho dôvodu zdrazel? Mala som zaujem si ho kupit, teraz ten zaujem stracam.

12
Diskusia a poradňa k Zipro Olympic
Príslušenstvo pre Zipro Olympic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zipro Olympic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zipro Olympic.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií