Zombie Infection

Zobraziť katalóg
Zombie Infection
Figúrky – hýbu rukami a menia farbu, aplikácia Zombie infection na stiahnutie, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif5850 Produktové číslo:  ASRT8595582229540

Zombie Infection

Pozor, pozor! Planétu Zem zasiahol neznámy vírus. Ľudia sa premenili na zombie a múmie. Našťastie je tu skupinka odpadlíkov. Tá sa zo všetkých síl pokúša nájsť liek, ale posledný pokus sa bohužiaľ nevydaril. Do vzduchu unikla tekutina, ktorá napáchala ešte rozsiahlejšie škody. Z obyčajných zombie a múmií vznikajú super zombie a super múmie. Zachrániť svet môžete len vy. Nazbierajte všetkých 6 zombie figúrok. Stlačte tlačidlo na ich chrbte a sledujte, ako sa ich oči vypúlia, ako sa odklopí ich lebka a ako sa hýbu ich ruky. Ak ich postriekate vodou, zombie zmení farbu. Kostlivcovi navyše svietia oči v tme. 

Kľúčové vlastnosti figúrky Zombie Infection

  • Hýbe rukami a mení farbu
  • Po stlačení tlačidla na chrbte vypúli oči a odklopí svoju lebku
  • Roztomilo desivé spracovanie
  • Možnosť stiahnutia aplikácie Zombie Infection zadarmo
  • Každé balenie figúrky Zombie Infection navyše ukrýva tajný kód, ktorý otvára nové možnosti v hre
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Čo ešte dokáže Zombie Infection

Hraním s figúrkou zábava ešte len začína. Navštívte webové stránky alebo si zadarmo stiahnite aplikáciu Zombie Infection a zahrajte si hru so zombie. V každom balení figúrky Zombie Infection je navyše ukrytý tajný kód, ktorý vám v hre poskytne nové možnosti. Balenie obsahuje figúrku, 4 zberateľské kartičky a kartičku s tajným kódom.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco nie je zobrazeny na obrazku tento produkt? Nie je mozne vybrat si druh produktu?

Diskusia a poradňa k Zombie Infection
Príslušenstvo pre Zombie Infection Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zombie Infection (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zombie Infection (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zombie Infection (NOSNÁ POLOŽKA). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zombie Infection.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií