AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

50" CHiQ U50H7LX

Zobraziť katalóg
50" CHiQ U50H7LX + 2 roky predĺžená záruka
Televízor SMART LED, 127cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 1.5, Netflix, Linux, VESA 200×200, repro 2x10W, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  JT900b05 Produktové číslo:  U50H7LX Informačný list

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" CHiQ U50H7LX


Smart TV CHiQ U50H7LX vykúzli skvelý zážitok

Vybavte vašu obývaciu izbu televízorom, na ktorý je radosť sa pozerať, a to či už je zapnutý alebo nie. CHiQ U50H7LX ponúkne 125-centimetrovú uhlopriečku s 4K rozlíšením. Vďaka tomu si budete môcť vychutnať obraz so skvelými farbami a všetkými detailmi. Takmer bezrámikový dizajn vás nebude počas sledovania filmov, seriálov alebo hrania hier vôbec rušiť. O kvalitné ozvučenie sa postarajú dva 10 W reproduktory s podporou 3D priestorového zvuku Dolby Audio. Prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.0 môžete televízor CHiQ U50H7LX spárovať napríklad s vaším telefónom a zrkadliťjeho obsah na plochu televízora, alebo pripojiť slúchadlá a dopriať si ničím nerušený zážitok.

Dokonalý obraz od kraja ku kraju

Samotný panel pokrýva 95 % celkovej plochy televízora CHiQ U50H7LX. Práve vďaka tomu uvidíte ľubovoľný obsah pekne od kraja ku kraju. Využitím bezrámčekového dizajnu vás nebudú pri sledovaní TV alebo hraní hier obťažovať nevzhľadné a otravné hrubé okraje. Televízor CHiQ U50H7LX taktiež vyniká širokými pozorovacími uhlami, takže si kvalitný pohľad užijete z akejkoľvek pozície alebo miesta vo vašej obývačke.

CHiQ U50H7LX SMART LED

CHiQ U50H7LX SMART TV vám otvorí dvere na zábavu

Prostredníctvom Smart TV CHiQ U50H7LX získate prístup k veľkému množstvu autorizovaných poskytovateľov obsahu. Púšťajte si vaše obľúbené videá z YouTube, využite streamovacie služby Netflix alebo amazon prime video a doprajte si chvíle pohody aj napätia pri sledovaní exkluzívneho obsahu. Samozrejmosťou je pohodlné spárovanie s vaším šikovným zariadením. Na televízore CHiQ sa môžete prihlásiť k vášmu facebookovému aj twitterovému účtu alebo si uľahčiť hľadanie informácií cez webový prehliadač.

CHiQ U50H7LX SMART LED

Televízor CHiQ vás očarí bezrámčekovým dizajnom a elegantným stojanom

Na televízore CHiQ U50H7LX si užijete sledovanie ľubovoľného obsahu, pretože jeho bezrámčekové vyhotovenie nebude trieštiť vašu pozornosť. Rámčeky televízora CHiQ sú tak tenké, že ich takmer nepostrehnete. Televízor má elegantný a stabilný stojan, ktorý umožní ľahké umiestnenie. CHiQ U50H7LX môžete zavesiť aj na stenu vďaka podpore VESA štandardu (200 × 200 mm).

CHiQ U50H7LX SMART LED

4K UHD poskytne realistické vizuálne efekty

Pri 4K rozlíšení uvidíte aj tie najdrobnejšie detaily. Nielen že uvidíte farby naživo a úplne presne, ale aj jednotlivé odtiene farieb budú úchvatné. Smart TV CHiQ U50H7LX vás priblíži skutočnému vizuálnemu zážitku.

CHiQ U50H7LX SMART LED

S TV CHiQ U50H7LX si užijete obraz v plnej kráse

S úplne novou čipovou súpravou získala TV CHiQ U50H7LX podporu HDR10. Televízia dokáže samozrejme pracovať s HLG (Hybrid Log-Gamma), čo je štandard vysokého dynamického rozsahu (HDR). Vďaka tomu si užijete skvelé zobrazenie vo vysokom rozlíšení. Výsledný obraz televízora CHiQ U50H7LX vás vtiahne do deja.

Dolby Audio zaistí skvelý audio zážitok

Smart TV CHiQ U50H7LX má dva 10 W reproduktory, vďaka ktorým si užijete kvalitné ozvučenie vašich filmov a seriálov. K dispozícii budete mať aj špeciálne nastavenia ekvalizéra pre zaistenie ešte lepšieho audiovizuálneho zážitku.

CHiQ U50H7LX SMART LED

Jednoduché a prehľadné ovládanie

Pri televízore CHiQ U50H7LX nehľadajte žiadne zákernosti, domáca obrazovka je čistá a úplne prehľadná. Navyše poradie aplikácií si môžete nastaviť podľa seba. Samozrejmou súčasťou televízora je aj diaľkové ovládanie. Ergonomické vyhotovenie perfektne sadne do ruky ako uliate a umožní vám ľahké a rýchle ovládanie. Bezpochyby oceníte aj dedikované tlačidlá pre Netflix, YouTube a Prime Video.

CHiQ U50H7LX SMART LED

Televízor CHiQ vyniká svižným chodom

Vnútri inteligentného televízora CHiQ U50H7LX tepe štvorjadrový 64-bitový procesor A55. Ten je tvorený najmodernejšou technológiou nanočastíc. Práve vďaka tomu disponuje vysokým výkonom a zvládne dekódovať video v rôznych formátoch. Pre jednoduché spárovanie so smartfónom alebo soundbarom využijete bezdrôtovú technológiu Bluetooth 5.0.

Screencast pre zdieľanie obsahu z telefónu

Chcete z vášho telefónu alebo tabletu zdieľať obsah aj s ostatnými? Nie je nič jednoduchšie, než využiť technológiu screencast a zobraziť obsah na obrazovke smart televízora CHiQ U50H7LX. Môžete si tam púšťať nielen videá, filmy alebo prezerať fotky, ale bez problémov hrať hry na 50-palcovej uhlopriečke.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Odozva
9,5 s Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,68 cm Hotovo!
Výška
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27,36 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,81 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,28 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
108,12 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato televize lze připojit k pc (Win 10) bezdrátově přes bluetooth jako vzdálená obrazovka?

Diskusia a poradňa k 50" CHiQ U50H7LX
Príslušenstvo pre 50" CHiQ U50H7LX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" CHiQ U50H7LX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" CHiQ U50H7LX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" CHiQ U50H7LX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" CHiQ U50H7LX.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií