AlzaBoxy Q1 Aplikace

SIEMENS SN23EC14CE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN23EC14CE + 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
4,8 10 hodnotení
Umývačka riadu – energetická trieda C, umyje až 13 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), odložený štart, vodný senzor, senzor naplnenia a výmenník tepla, rozmery 84,5 × 60 × 60 cm (V׊×H)
Kód:  SIEMY84 Produktové číslo:  SN23EC14CE Informačný list Stránky výrobcu

SIEMENS SN23EC14CE

Hľadáte voľne stojaciu umývačku riadu, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je umývačka riadu SIEMENS SN23EC14CE pre vás ideálna. Spotrebič pojme až 13 súprav riadu (program ECO) a patrí do energetickej triedy C, takže šetrí nielen energiu, ale aj vaše financie. Vďaka praktickej funkcii VarioSpeed Plus on Demand dokáže umývačka umývať a sušiť riad až trikrát rýchlejšie. Pre jednoduchšie ovládanie môžete použiť bezplatnú aplikáciu Home Connect, vďaka ktorej možno umývačku riadu SIEMENS SN23EC14CE zapnúť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Za zmienku stojí aj výkonný a spoľahlivý motor umývačky, ktorý zaručuje tichý chod a dokonalé výsledky umývania riadu. Pre maximálne pohodlie sú k dispozícii aj koše a zásuvky FlexComfort Pro.



5 TOP vlastností voľne stojacej umývačky SIEMENS SN23EC14CE

  • Umývačka riadu SIEMENS využíva funkciu VarioSpeed Plus on Demand, ktorá zaručuje až trikrát rýchlejšie umývanie riadu – možno ju kedykoľvek aktivovať cez Home Connect
  • Koše a zásuvky flexComfort Pro pre maximálne jednoduché používanie, účinnú ochranu skla a rýchle nakladanie a vykladanie
  • GlassZone na šetrné a dôkladné umývanie najcennejších pohárov
  • Inteligentná aplikácia Smart Home Connect (dostupná pre iOS a Android) umožňuje ovládať umývačku riadu odkiaľkoľvek a kedykoľvek
  • Trieda energetickej účinnosti C

Inteligentné prepojenie s aplikáciou Home Connect

Nech ste kdekoľvek, inteligentná voľne stojaca umývačka riadu SIEMENS SN23EC14CE sa dá ovládať veľmi pohodlne, kedykoľvek to potrebujete. Prepojenie domácich spotrebičov je v dnešnej dobe nevyhnutnosťou. Spoločnosť SIEMENS má aplikáciu Home Connect, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho inteligentného zariadenia. Pomocou aplikácie môžete umývačku riadu SIEMENS SN23EC14CE spustiť alebo skontrolovať jej stav odkiaľkoľvek. V aplikácii nájdete aj praktické rady alebo informácie o stave umývacích tabliet a mnoho ďalších údajov.

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky riadu SIEMENS SN23EC14CE

Mimoriadne tichú činnosť umývačky riadu SIEMENS SN23EC14CE zaručuje vysokokvalitný a účinný motor iQdrive, ktorý sľubuje rovnaký výkon aj pri nižšej spotrebe energie. Výsledkom je dokonale umytý riad a príjemne tichá činnosť. Umývačka riadu vás nebude rušiť pri obľúbených činnostiach. Veľkou výhodou motora iQdrive je minimálne opotrebovanie, čo zaručuje dlhú životnosť. 


Vedeli ste, že voľne stojacie umývačky SIEMENS majú možnosť znížiť hluk na 30 minút na minimum? 

Umývačku SN23EC14CE nemeckej spoločnosti SIEMENS možno pohodlne ovládať prostredníctvom aplikácie odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov tak budete mať krásne umytý a suchý riad. V prípade, že si potrebujete na chvíľu oddýchnuť, môžete použiť praktickú funkciu Silence On Demand, ktorá okamžite zníži hladinu hluku na 30 minút na minimum. Môžete si tak vychutnať pokojný čas na odpočinok. 


Dávkovací asistent zabezpečuje rovnomernú distribúciu umývacej tablety

Umývačka SIEMENS SN23EC14CE je vybavená praktickým dávkovacím asistentom, vďaka ktorému umývacia tableta padá priamo do malej záchytnej misky v prednej časti horného koša umývačky. Prúd vody účinne a rýchlo rozpúšťa tabletu, takže umývací prostriedok je rovnomerne rozmiestnený v celom vnútornom priestore umývačky riadu. 

VarioSpeed Plus on Demand skracuje čas umývacieho programu

VarioSpeed Plus on Demand je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude riad umytý a usušený až trikrát rýchlejšie a dôkladnejšie. Toto skvelé zrýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca aj počas umývania. Na aktiváciu môžete použiť aplikáciu Home Connect, ktorá umožňuje ovládať umývačku riadu SIEMENS SN23EC14CE odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov nájdete v umývačke krásne čistý a suchý riad. 

Voľne stojacia umývačka riadu SIEMENS SN23EC14CE s doživotnou zárukou AquaStop

Voľne stojacia umývačka riadu SIEMENS SN23EC14CE zaručuje úplnú bezpečnosť a doživotnú záruku proti poškodeniu vodou. Umývačka riadu je vybavená bezpečnostným systémomAquaStop – ten zabraňuje poškodeniu, ktoré by mohla spôsobiť voda na prívodnej hadici alebo v dôsledku netesností v spotrebiči. Na umývačku riadu SIEMENS sa vzťahuje aj 10-ročná záruka na prehrdzavenie vnútorného plášťa.

Automatické otváranie dverí umývačky riadu 60 cm SIEMENS SN23EC14CE

Umývačka riadu 60 cm SIEMENS SN23EC14CE vás poteší automatickým otváraním dvierok, ktoré umožňuje sušenie riadu bez dodatočnej spotreby energie. Dvere umývačky riadu sa samé otvoria, čím sa riad môže dosušiť. 

Obľúbený program jedným stlačením tlačidla

Ovládanie voľne stojacej umývačky riadu SIEMENS SN23EC14CE nikdy nebolo jednoduchšie. Môžete pohodlne nastaviť najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavných funkcií. Potom stačí stlačiť jedno tlačidlo a spustíte svoj obľúbený program. Obľúbené položky môžete samozrejme spustiť aj pomocou aplikácie Home Connect.




Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
74 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
4,58 h (275 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,9 m (1,9 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je barva této myčky? Dle obrázků to vypadá jako klasický nerez a ne černá.

Dobrý den, jaká je výška myčky po sundání horního krytu. Děkuji

Dobrý den Jaká je výška myčky po odstranění horního krytu Děkuji Řiha

Dobrý den, lze zakoupit prodlužovací sadu na přívod vody a odtok? Nebo lze použít pro Bosch sgz1010? Děkuji

Je možné myčku položit na "záda" při osobní přepravě? Nebo se musí přepravit jen vertikálně?

Dobrý deň. Aké dlhe su trvania jednotlivych umyvacich programov? Dakujem

Dobry den, aka je dlzka privodnej a odpadovej hadice?

Je možnost sundání vrchního krytu?

Dobrý den,tato myčka má nerezové nebo plastové dno mycky?Dekuji

SIEMENS SN23EC14CE,čierna farba...aký je najkrajší program? Ďakujem

Diskusia a poradňa k SIEMENS SN23EC14CE
Príslušenstvo pre SIEMENS SN23EC14CE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN23EC14CE iQ300.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií