Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

24" Acer S242HLCbid

Zobraziť katalóg
24" Acer S242HLCbid
4,7 11 hodnotení
LCD monitor - čierny, FHD (1920x1080) antireflexný LED panel, 100M:1, 250cd/m2, 2ms, VGA, DVI, HDMI, ComfyView, EcoDisplay, EnergyStar 5,0, UltraSlim dizajn
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  wo095p8 Produktové číslo:  ET.FS2HE.C01

24" Acer S242HLCbid

24" Acer S242HLCbid je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Acer S242 - Ultratenký, rýchly a ekologický matador

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Acer S242

Hlavné prednosti:

  • FullHD rozlíšenie 1920 x 1080 @ 60Hz
  • Rýchla doba odozvy 2 ms
  • Kontrastný pomer 100M : 1 (ACM adaptívny manažment kontrastu)
  • Najrozšírenejšie možnosti pripojenia - VGA, HDMI a DVI s podporou HDCP
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Úspora energie

Úspora energie

Monitor sa ďalej vyznačuje energetickou efektivitou a šetrnosťou k životnému prostrediu. Úspora energie dosahuje až 68 % oproti konvenčným LCD v tejto kategórii. Samozrejmosťou sú certifikáty ENERGY STAR a RoHS, ktoré garantujú absenciu jedovatých kovov. S technológiou WHITE LED použitej pri tomto LCD získate rovnaký svetelný výkon pri nižšej spotrebe o cca 20 %.

Výborné detaily využije každý, a to nielen pri hraní hier alebo editácii a tvorbe multimediálneho obsahu. Je ideálny na sledovanie Blu-ray diskov, rovnako tak na širokouhlé prehrávanie filmov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Acer Adaptive Contrast Management (ACM)

Acer Adaptive Contrast Management (ACM)

Optimalizuje kontrast poskytovaním najvyššej úrone jasu a detailne analyzuje každú scénu. Nastavuje snímku za snímkou, čím zvyšuje detaily a zlepšuje prechody zobrazenia. A čo viac, monitory s ACM majú nižšiu spotrebu energie, takže šetrí vašu peňaženku.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Acer EcoDisplay

Acer monitory pomocou podsvietenia WHITE LED technológie minimalizujú dopad na životné prostredie a zároveň ponúkajú vynikajúci výkon a dlhú životnosť. White LED monitory neobsahujú toxické látky, ako napríklad ortuť, čo je bezpečnejšie pre životné prostredie. Spotrebujú menej energie a sú odolnejšie ako CCFL lampy, čo má za následok veľkú úsporu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze k tomuto monitoru připojit notebook + klávesnice a myš?

Dobrý den, u tohoto produktu https://www.alza.cz/24-acer-s242hlcbid-d304050.htm jsem našel v poznámce informaci, že pokud není uvedeno jinak, bude monitor obsahovat napájecí a zobrazovací kabel. A protože jsem nenašel informaci která by poznámku vylučovala, předpokládám, že je součástí napájecí a zobrazovací kabel. Můj dotaz zní jaký typ zobrazovacího kabelu tedy obsahuje? Je možné dodat kabel s konektory DVI/HDMI nebo DVI/ DVI. Je možné si při objednávce určit dle potřeby nebo je součástí nějaký obyčejný VGA? Předem děkuji za info.

Príslušenstvo pre 24" Acer S242HLCbid
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií