Rapture Rapture

24" Samsung S40VA

Zobraziť katalóg
24" Samsung S40VA
4,0 2 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, 5 ms, 75Hz, FreeSync, 250 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WH603r3c2c Produktové číslo:  LS24A400VEUXEN Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S40VA


Samsung S40VA je inovatívny vysokokvalitný LCD monitor so zabudovanou webovou kamerou

Samsung S40VA je moderný LCD monitor s 24" panelom IPS, rozlíšením Full HD a integrovanou webovou kamerou na pohodové virtuálne videokonferencie. A to bez potreby pripojenia externých zariadení. Takže si môžete vždy vychutnať skvelý, detailný a ostrý obraz. Okrem hier a multimédií je Samsung S40VA optimálny aj na akúkoľvek profesionálnu prácu.



Diskrétna webová kamera s ochranou súkromia

Je jasné, že nie vždy potrebujete pripravenú webovú kameru na zachytenie okolia. V prípade monitora Samsung S40VA preto výrobca použil jednoduchý trik, keď kameru jednoducho fyzicky zasuniete do tela displeja.



Samsung S40VA poskytuje aj kvalitný prenos zvuku

Pracujte, učte sa a hrajte sa bez potreby ďalších periférnych zariadení. Zabudované reproduktory v monitore Samsung S40VA vám umožnia udržiavať poriadok na pracovisku a minimalizovať počet pripojení potrebných na vytvorenie efektívneho pracovného prostredia, pričom vždy budete počuť čistý zvuk vášho obľúbeného obsahu.

IPS panel so širokými pozorovacími uhlami

Obrazová kvalita monitora Samsung S40VA je nadpriemerná, pretože výrobca používa prémiový panel IPS. To znamená, že môžete očakávať skvelý zážitok zo sledovania z akéhokoľvek uhla v živých a žiarivých odtieňoch bez blednutia farieb.






Samsung S40VA má zabudovaný vstavaný USB hub

Každý používateľ má rád poriadok na svojom pracovnom stole, preto oceníte, ak sa so zariadením Samsung S40VA zbavíte prebytočnej kabeláže. Okrem video vstupov VGA, DisplayPort a HDMI máte k dispozícii aj dva konektory USB 3.0.



Ergonomický dizajn

Monitor Samsung S40VA umiestnite tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Bezokrajový dizajn, kompatibilita so štandardom VESA a rôzne možnosti naklonenia, otočenia a sklopenia umožňujú umiestniť monitor do akéhokoľvek prostredia. Vďaka kvalitnému stojanu a malej hĺbke zaberá menej miesta na stole a zabezpečuje čistú a prehľadnú plochu pre prácu.



Samsung S40VA podporuje FreeSync

Technológia AMD Radeon FreeSync zaručuje výnimočne plynulé, rýchle a akčné hranie bez rušivého oneskorenia. Dynamická obnovovacia frekvencia až 75 Hz zaručuje, že najnáročnejšie scény sa budú prehrávať dokonale čisto bez jediného trhnutia. Okrem bezproblémovej online komunikácie tak môžete LCD monitor Samsung S40VA používať aj na hernú zábavu.



Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
VGA
1 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!
Výbava
Webkamera Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,2 cm Hotovo!
Výška
47,5 cm Hotovo!
Hĺbka
19,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
18 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Monitor je výškovo nastaviteľný ... aká je minimálna alebo maximálna výška? Ďakujem.

Dobrý den, mame počítač bez výstupu HDMI,mame tam DVI ,jde pripojit k monitoru? k němu. Dekuji

Dobrý den, jak prosím funguje kamera u tohoto monitoru? Připojí se k PC automaticky pokud mám monitor připojený přes HDMI? Případně jak je nutné monitor k PC připojit? Funguje na aplikace Teams a Webex? Předem děkuji za odpověď.

Pokud zadám že chci hledat monitor s reproduktory a od firmy Samsung tak mi ho to nenajde a přitom reproduktory má. Tak si to opravte..

Není uvedeno rozlišení a frekvence kamery. Je to 1080p@60Hz?

Bude fungovat v ucb docku bluetooth dongle Gembird BTD-MINI5 na klávesnici a myš?

Je součástí USB kabel na připojení k počítači? Koukám že do toho monitoru se zapojuje takový zvláštní čtvercový který teda nemám

Dobry den, bude u tohoto monitoru fungovat webova kamera i v macOS. Na strankach Samsungu je uvedena podpora tohoto systemu, ale dnes jsem cetl recenzi na Amazonu, kde jeden kupujici kritizuje nefunkcnost webkamery u jeho Macu. Chci kupovat tento monitor k Apple Mac mini M1.

Diskusia a poradňa k 24" Samsung S40VA
Príslušenstvo pre 24" Samsung S40VA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung S40VA webcam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung S40VA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung S40VA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung S40VA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií