Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

27" Acer H277Hsmidx

Zobraziť katalóg
27" Acer H277Hsmidx
5 2 hodnotení
LCD monitor strieborný, FHD (1920x1080) IPS antireflexnou LED panel, 100M:1, 250cd / m2, 4ms, VGA, DVI, HDMI (MHL), audio výstup, Flickerless, BlueLightFilter, ZeroFrame, reporduktorů DTS 2x3W
Kód:  WO098k3 Produktové číslo:  UM.HH7EE.001

27" Acer H277Hsmidx

Moderný monitor s atraktívnym dizajnom sa pýši svojím prvotriednym vzhľadom a spracovaním. Dokonale navrhnutý stojan s lešteného kovu vystupuje z obyčajnosti dnešných monitorov a spoločne s extrémne tenkým rámčekom dodáva monitoru jedinečnosť a štýl. Veľká obrazovka s Full HD rozlíšením poskytne priestrannú plochu pre prácu a zábavu. Ľahko si tak rozmiestnite viac okien vedľa seba a pri sledovaní filmu vás dej doslova pohltí.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový dizajn s výnimočným stojanom
  • Priestranný IPS displej s Full HD rozlíšením
  • Pohlcujúci zvuk s technológiou DTS sound
  • Množstvo funkcií pre ochranu vašich očí

Dokonalý pohľad

Veľký 27" displej využíva modernú technológiu IPS (In-Plane Switching), ktorá zaistí presné a sýte farby s veľkými pozorovacími uhlami, až 178°. Rozlíšenie Full HD (1920 × 1080 px) ponúkne ostrý obraz, neprídete tak o žiadny detail.

Neobyčajný zvuk

Multimediálny zážitok zlepšujú dva 3 W reproduktory s technológiou DTS sound a Acer TrueHarmony. Tá zdokonaľuje hlboké basy a potláča skreslenie zvuku. Integrovaný ekvalizér doladí a optimalizuje zvuk, vďaka tomu majú skladby väčšiu hĺbku a hry sú ešte pútavejšie.

Šetrný k vašim očiam

Klasické monitory po dlhšej dobe namáhajú vaše oči. Je to spôsobené nepatrným blikaním obrazu, vyžarovaním modrého svetla a odrážaním okolitého svetla. Monitor Acer H277H disponuje množstvom funkcií, ktoré tieto nepríjemné skutočnosti minimalizujú. Môžete sa tak tešiť na technológie Blue Light Filter a Flicker-less pre redukciu blikania. Antireflexný povrch využíva technológiu Acer ComfyView a dynamické zníženie jasu Low Dimming prispôsobí jas za každých okolností.

Konektivita

Monitor k počítaču pripojíte pomocou analógového VGA alebo digitálneho DVI alebo HDMI konektora na zadnej strane, kde sa zároveň nachádza aj 3,5 mm jack. Takisto spĺňa energetické nároky Energy Star 6.0 a TCO 6.0.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde nemohu najít zda obsahuje v nastavení češtinu..děkuji

Diskusia a poradňa k 27" Acer H277Hsmidx
Príslušenstvo pre 27" Acer H277Hsmidx
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer H277Hsmidx.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií