AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" Lenovo ThinkVision P27h čierny

Zobraziť katalóg
27" Lenovo ThinkVision P27h čierny
4,4 6 hodnotení
LCD monitor 2560×1440, displej IPS, 16:9, odozva 4ms, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, HDMI 1.4, USB-C, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot
Kód:  WM232e6o3 Produktové číslo:  61AFGAT1EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Lenovo ThinkVision P27h čierny

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom sa bude náramne vynímať na vašom stole. Lenovo ThinkVision P27h sa stane skvelým nástrojom najmä pre profesionálov a hráčov, ale obľúbia si ho aj bežní používatelia. Vďaka veľkej uhlopriečke 27" poskytne maximálny priestor na efektívnu prácu s viacerými oknami naraz, grafickými programami alebo pre skvelý zážitok z hry. Spoľahlivý IPS panel s LED podsvietením má jemné QHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px), 4 ms odozvu a zobrazuje presné farby s vysokým kontrastom. So skvelými pozorovacími uhlami si navyše užijete pohľad na obrazovku zo všetkých strán.

Kľúčové vlastnosti IPS monitora Lenovo ThinkVision P27h

  • Jemné rozlíšenie QHD (2 560 × 1 440 px)
  • Zobrazovacia technológia IPS
  • Exkluzívny dizajn s úzkym rámčekom
  • Maximálne šetrný k životnému prostrediu
  • Stojan s mnohými možnosťami prispôsobenia
  • USB HUB so štyrmi portami USB 3.0

Vie viac ako obyčajný monitor

Monitor Lenovo ThinkVision P27h je prichytený na stojane s možným náklonom o 5° dopredu a o 30° dozadu, výškovou nastaviteľnosťou v rozsahu 110 mm a možnosťou otáčania do strán aj na výšku. Na pripojenie k počítaču je k dispozícii DisplayPort, dvojica HDMI konektorov a USB-C. Medzi nečakané prekvapenia a bonusy oproti bežným monitorom patria porty USB 3.0, vďaka ktorým môžete monitor využiť ako USB HUB, ktorý je neustále pri ruke.

Monitor chráni životné prostredie

Monitor je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Nech už Lenovo ThinkVision P27h použijete ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor k notebooku, nikdy vás nesklame. Kvalitu monitora navyšuje ohľaduplnosť k životnému prostrediu s radom certifikácií. Medzi ne patrí Energy Star 7.0, TCO Display 7.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym dopadom na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,16 cm Hotovo!
Výška
51,3 cm Hotovo!
Hĺbka
26,98 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě, jestli je možno zapojit dva takovéto monitory do sebe (přes daisy chain - takže pomocí DP?) a přes jeden USB C kabel k MacBooku Pro 2019. Mým cílem je tedy mít tři pracovní obrazovky (MB a dva tyto). Díky za odpověď.

Dobrý den, má tento displej filtr modrého světla?

Dobrý den, kolik wattů zvládne monitor dodávat notebooku při nabíjení přes USB-C? Děkuji

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať na spomenutú chybu tohto monitora. Je pravda že pri plnom nabití notebooku monitor začne nepríjemne pískať? Čítal som že je to možno chyba celej série týchto monitorov. Aká je pravda? Je táto chyba už odstránená alebo pretrváva aj naďalej? Vopred Vám ďakujem za Vašu odpoveď.

Je možné monitor otočit na výšku? Je matný nebo lesklý?

Dá se tento monitor upevnit na zeď?(VESA) Děkuji.

Bude monitor fungovat i pouze jako USB hub v klasickém USB portu (s patřičnou redukci)? Myšleno v situaci kdy počítač nemá USB-c nebo má ale bez grafického výstupu.

Dobry den prajem, mam malu otazocku, nejde mi USB na monitore, chcem monitor napojit na PC alebo notebook, tieto ale nemaju pripojenie USB C, je mozna redukcia? Vopred dakujem za odpoved

Dobrý den, jak jsou na tom barvy? má to stejný panel - tuším LG - jako podobné monitory např. Dell a Samsung v cenové relaci od 8 do 14 tis? nebo je to nějaký levnější horší než třeba 27" Dell U2717D UltraSharp? že ta cena je tak nízká když to má to usb-c? díky za info. Lukas

Dobrý den, mám notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (TYPE 20A7-008BGE) a chci ho připojit k tomuto monitoru (Lenovo ThinkVision P27h), který chci využívat jako primární obrazovku. Jaká je nejlepší a uživatelsky nejpřívětivější varianta připojení? V reálu bude stát monitor v kanceláři, s notebookem vždy jen přijdu, položím na stůl a potřebuji ideálně 1 kabelem spojit s monitorem, v jehož USB portech budou zapojeny USB vysílače od bezdrátové klávesnice a myši? Mohu použít USB-C kabel a bude vše fungovat (v QHD rozlišení), ev. umožňuje toto display port nebo...? Předem děkuji za rady. Martin

12
Diskusia a poradňa k 27" Lenovo ThinkVision P27h čierny
Príslušenstvo pre 27" Lenovo ThinkVision P27h čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Lenovo ThinkVision P27h černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Lenovo ThinkVision P27h schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Lenovo ThinkVision P27h schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Lenovo ThinkVision P27h fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií