AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

27 "LG 27MT55S

Zobraziť katalóg
27 "LG 27MT55S
4,7 11 hodnotení
LCD monitor IPS, uhlopriečka 69cm, 16: 9, 5M: 1, 200cd / m2, 5ms GTG, FullHD 1920x1080, DVB-S2 / T2 / C, 2x HDMI, USB, SCART, repro 2x 5W, energ. trieda A
Kód:  WK060a1g3 Produktové číslo:  27MT55S-PZ.AEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27 "LG 27MT55S

S novým televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Jeho pýchou je vysoko kvalitný panel IPS s podsvietením pomocou LED diód, preto sa môžete tešiť na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Samotný moderný design v čiernom prevedení s ladnými krivkami monitora veľmi pristane.

Moderné technológie

Prepojte bezdrôtovo váš chytrý telefón alebo tablet s monitorom. Technológia pre prenos obrazu Miracast umoňuje zobraziť napríklad videá či fotky z dovolenky na väčšom displeji bez zbytočných káblov. Systém Intel WiDi naproti tomu predstavuje moderné riešenie pre bezdrôtový prenos obrazu do chytrých televízorov LG priamo z notebookov vybavených kompatibilnými procesormi Intel.

Aj cez rozhranie HDMI s technológiou Mobile HD Link (MHL) k televízoru pripojíte múdra zariadenia. Natočené videá, obrázky alebo dokonca hry si tak vychutnáte na veľkej obrazovke a pritom sa bude batéria zariadenie dokonca nabíjať. Pre sledovanie napríklad filmov z vášho externého úložiska slúži USB rozhranie.

Smart TV

Množstvo možností pre prácu i zábavu splní každý váš požiadavku. Využite monitor ako klasickú televíziu či ako monitor k počítaču. Klasické diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia, zaistí vaše maximálne pohodlie. Rozhranie je intuitívne a vždy sa v ňom ľahko zorientujete. Pre základné ozvučenie slúži integrované reproduktory o celkovom výkone 10 W.

Perfektné zobrazenie

U tohto monitora čakajte nádherný obraz za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia. IPS panely LG s rozlíšením Full HD dosahujú minimálnych zmien v teplote farieb, a tak sa zobrazovaný obraz dokonale zhoduje s kvalitou originálneho zdroja.


Hlavné prednosti:

  • Tuner - klasická TV aj monitor k počítaču
  • WiFi Direct
  • Miracast - bezdrôtovo prepojenie s chytrým zariadením
  • MHL - prepojenie chytrého zariadenia vrátane nabíjania
  • Integrované reproduktory
  • Vkusný dizajn

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o info ohledně 3D brýlí k LG 27MT55S. Je možno použít LG AG-F310. Děkuji předem.

Diskusia a poradňa k 27 "LG 27MT55S
Príslušenstvo pre 27 "LG 27MT55S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27MT55S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27MT55S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27MT55S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" LG 27MT55S.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií