AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1

Zobraziť katalóg
28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1
LCD monitor 4K Ultra HD 3840×2160, TN, LED, 1ms, 75Hz, 300cd/m2, 1000:1, HDMI, DisplayPort, DVI, D-SUB(VGA), Pivot, Blue light, VESA, Repro, záruka 3 roky
Kód:  WA840t9 Produktové číslo:  B2875UHSU-B1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1

Monitor pre filmové i herné radovánky má širokouhlé rozlíšenie 4K Ultra HD a nízku odozvu (1 ms), aby bol obraz ostrý aj pri rýchlej akcii. Vďaka synchronizácii obrazu AMD FreeSync s grafickou kartou je obraz monitora iiyama ProLite B2875UHSU-B1 servírovaný úplne hladko. Významná je aj funkcia Advanced Contrast Ratio. Reguluje kontrast obrazu v závislosti na jeho jasu. To oceníte počas filmov alebo hrania hier, kedy budú tmavé aj svetlé scény v správnom kontraste.

Kľúčové vlastnosti monitora iiyama ProLite B2875UHSU-B1

  • Moderný vzhľad a konštrukcia
  • Širokouhlé, extra jemné rozlíšenie 4K Ultra HD
  • Ostrosť rýchlej akcie (1 ms)
  • Hladkosť obrazu s technológiou FreeSync
  • Polohovateľný stojan (výška, pivot)
  • Podpora zobrazenia signálu z dvoch zdrojov PiP
  • Kompletná konektorová výbava (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort)
  • integrované reproduktory

Ochrana zraku Blue light reducer

Funkcia Blue light je dokonalým riešením pre pohodlie a zdravie vašich očí. Vďaka nej monitor iiyama ProLite B2875UHSU-B1 redukuje vyžarovanie modrého spektra, čím znižuje nadbytočnú únavu očí. To má kladný vplyv na výsledky vašej práce aj hranie. Vydržíte dlhší čas v strehu a produktívny.

HDMI, DVI, DP i VGA pre pripojenie podľa vlastného výberu

Monitor vyniká konektorovou výbavou, kde sú zastúpené všetky používané typy. DisplayPort je tým najlepším pre privedenie signálu z počítača alebo notebooku. VGA je univerzálny aj pre staršie zariadenia. HDMI sa potom suverénne hodí pre herný počítač či konzoly. K základnému ozvučeniu ponúkne dvojicu stereofónnych reproduktorov.

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, hledam monitor k ps4 pro. A chtel bych mit moznost usb pripojeni pro filmy z hdd. lze to u tohoto monitoru? a jaka je vaha bez nohy? je to pro me dulezite dekuji za info. hledam neco do vahy 6.5kg.

Diskusia a poradňa k 28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1
Príslušenstvo pre 28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 28" iiyama ProLite B2875UHSU-B1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií