PET AP+ plus nový vizuál

32" CHiQ L32M8T

Zobraziť katalóg
32" CHiQ L32M8T + 2 roky predĺžená záruka
3,9 14 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 81cm, Full HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, Telly, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 16 W, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  JT900a01b Produktové číslo:  L32M8T Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" CHiQ L32M8T


Smart Full HD TV so systémom Android 11

Obohaťte svoju domácnosť o nový smart TV CHiQ L32M8T v kovovom dizajne. Televízor ponúkne 81-centimetrovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením. Takmer bezrámikový dizajn vás nebude počas sledovania filmov, seriálov alebo hrania hier vôbec rušiť. O kvalitné ozvučenie sa postarajú 16 W reproduktory. Prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.0 môžete televízor CHiQ L32M8T spárovať napríklads vaším telefónom a zrkadliť jeho obsah na plochu televízora. Systém Android 11 vám umožní dostať sa k ohromnému množstvu aplikácií na skrátenie dlhej chvíle alebo spríjemnenie používania. Na ovládanie smart TV CHiQ môžete využiť aj hlasové ovládanie prostredníctvom Google Assistant.

Kľúčové vlastnosti smart televízora CHiQ L32M8T

  • Televízor so systémom Android 11
  • Direct LED podsvietenie poskytne ostrý a živý obraz
  • Full HD rozlíšenie 1 920 × 1 080 pixelov na 32-palcovej uhlopriečke
  • Kovové vyhotovenie ultra tenkého rámčeka
  • Podpora HDR10 odhalí doteraz skryté detaily v každej scéne
  • CHiQ L32M8T má výkonný štvorjadrový procesor
  • Bezdrôtové pripojenie cez WiFi 2,4/5 GHz
  • Netflix aj YouTube na sledovanie obsahu
  • Podpora hlasového asistenta Google Assistant
  • Kompresný štandard H.265/HEVC
  • Bezdrôtové Bluetooth pripojenie
  • CI+ slot
  • Zabudované 16 W reproduktory
  • CHiQ L32M8T je kompatibilný s VESA 200 × 200 mm

CHiQ L32M8T si rozumie s asistentom od Google

Nebaví vás vypisovať to, čo práve hľadáte? Stlačte na diaľkovom ovládači tlačidlo pre Google Assistant a zadajte hlasový príkaz. Ľahko tak môžete na televízore CHiQ pristupovať k zábave, ovládať svoje smart zariadenia alebo získať odpovede na akékoľvek otázky.

Potešte svoje uši špičkovým zvukom

Značka CHiQ integrovala do televízora Dolby Audio, 16 W reproduktory a zvukový digitálny signálový procesor (DSP). Televízor CHiQ L32M8T preto zaistí skvelé ozvučenie vašich filmov, seriálov aj herných seáns.

Smart TV CHiQ má ultratenké dizajnové rámčeky

Televízor CHiQ L32M8T ľahko splynie s vašim interiérom a pri sledovaní vás viac vtiahne do deja. Za to všetko vďačí štýlovým, iba 1,6 mm úzkym rámčekom. Smart TV CHiQ bude stáť na vašom stolíku na stabilných nohách, ale je možné zavesiť ho aj na stenu vďaka VESA 200 × 200 mm.

Android 11 vám otvorí dvere k viac ako 5 000 aplikáciám

Prostredníctvom smart TV CHiQ L32M8T získate prístup k veľkému množstvu autorizovaných poskytovateľov obsahu vďaka licencovanému systému Android 11. Púšťajte si vaše obľúbené videá z YouTube, využite streamovacie služby Netflix, Disney+ alebo Amazon Prime video a doprajte si chvíle pohody aj napätia pri sledovaní exkluzívneho obsahu. Smart TV CHiQ možno ľahko prepojiť so systémom Google Home. Samozrejmosťou je aj integrovaný webový prehliadač.

Chromecast na jednoduché zdieľanie obrazovky

Už vás nebaví hrať hry na malom displeji telefónu? V tom prípade zdieľajte svoje mobilné hranie na televízore CHiQ L32M8T a užite si detailný obraz na 32-palcovej uhlopriečke. Zdieľanie obrazovky nie je limitované iba hraním, ale streamovať môžete čokoľvek, čo máte v telefóne.

CHiQ L32M8T podporuje štandard HDR10

Pokochajte sa reálnym obrazom so všetkými detailmi vďaka dekódovaniu videa HDR10. Zobrazené farby na televízore CHiQ L32M8T sú jasnejšie a tiene naopak tmavšie. Na smart televízore si doprajete kompletný audiovizuálny zážitok.

Direct Plus LED panel zaujme detailným zobrazením

Oproti bežným LED diódam má priame osvetlenie smart televízora CHiQ L32M8T svoje LED diódy rovnomerne rozmiestnené, čím uvidíte na celej obrazovke ostrý a živý obraz.

Bezdrôtové WiFi pripojenie aj Bluetooth konektivita

Užite si pri používaní smart televízora CHiQ L32M8T pohodlie vďaka bezdrôtovému pripojeniu. K domácej sieti sa pripojíte cez WiFi (2,4/5 GHz), vďaka čomu môžete využívať všetko, čo vám smart televízor ponúka. Bluetooth pripojenie vám príde vhod, ak budete chcieť televízor prepojiť s myšou, klávesnicou, reproduktorom alebo bezdrôtovými slúchadlami. S TV CHiQ L32M8T si užijete kvalitný zvuk beztoho, aby ste rušili svoje okolie.

Na TV CHiQ L32M8T sa vzťahuje predĺžená záruka

  • Od 15.6. 2022 sa na všetky televízory CHiQ zakúpené na Alze vzťahuje predĺžená záruka. Vy tak získate ďalšie dva roky nad rámec zákonnej záruky. Celková dĺžka poskytnutej záruky je štyri roky.
  • V prípade poruchy kedykoľvek počas záručnej doby stačí zaregistrovať požiadavku na aftersales.changhong.cz: Televízory > Zaregistrovať opravu (koncový zákazník). Následne budete kontaktovaní servisným oddelením s informáciou vo veci odoslania TV na adresu: Changhong Europe Electric s. r. o., odd. After Sales, Severná 2439, 288 02 Nymburk.

    O prijatí TV a stave reklamácie budete informovaní.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
27 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
27 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
27 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
27 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Amazon Prime Video, Facebook, Rakuten TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72 cm Hotovo!
Výška
46,9 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
42,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
63,86 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
16 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, má tento TV skutočne Full HD rozlíšenie? Na stránkach chiq.com tento model nefiguruje, takisto ani na českých stránkach. V android menu rozlíšenie nie je, ani sa nedá nastaviť. V niektorých aplikáciách mi ukazuje max. 1280 x720. Ďakujem

Dobrý den, co přesně znamená u tohoto modelu 2 roky prodloužená záruka? Je potřeba nějak aktivovat, nebo je již v základu místo 2 let 4 roky?

Dobrý den, jak se zapíná režim DLNA?

Dá sa nainštalovať KODI ?

Zakúpil som u vás tento tip tv a hneď nastal problém pri ladení satelitu manuálne sa vyhľadať nedá Skylink si a pri fastcane Skylink prednastavený je len Skylink iba CZ čiže pre mňa nás ako registrovaných slovenských zákazníkov vôbec nič nejde myslím stanice neviete poradiť od výrobcu nejaké info alebo nastavenie lebo tým pádom všetci klienti skylinku na Slovensku čo zakúpia tento tv tak je to nepoužiteľné prosím o radu info

Dobrý den, nikde není foto dálkového ovladače - je na něm rychlá předvolba Youtube? A je přímo na ovladači google assistant a mikrofon?

Dobrý den, Chi se zeptat, zda se dá na této televizi nainstalovoat Voyo a O2 TV ? Děkuji

Dobrý den, lze u této televize nahrávat tv pořady na USB zařízení?

Dobrý deň, info o predĺženej záruke na 4 roky som nikde v balení nenašiel. Kde a ako sa dá potom uplatniť táto záruka? Na stránke výrobcu tento model ani nefiguruje. ďakujem

Dobrý den, má to TV podporu WIFI 5HGz nebo jen 2.4?

12
Diskusia a poradňa k 32" CHiQ L32M8T
Príslušenstvo pre 32" CHiQ L32M8T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" CHiQ L32M8T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" CHiQ L32M8T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" CHiQ L32M8T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" CHiQ L32M8T.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií