AP+ nový vizuál PET

32" Sencor SLE 32S602TCS

Zobraziť katalóg
32" Sencor SLE 32S602TCS
4,7 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 81cm, HD Ready (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, VESA 100×100, repro 10W, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WS532f4d9a Produktové číslo:  SLE 32S602TCS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Sencor SLE 32S602TCS


Televízor 32

Do každej domácnosti sa patrí zaobstarať televízor s kvalitným obrazom, ktorý vám bude verne slúžiť pri odpočinku pri filmoch alebo pri fandení pri športových prenosoch. Príjemná hodnota uhlopriečky 32 " spoločne s rozlíšením HD Ready je ideálnou voľbou do obývacích izieb neobyčajne náročných fanúšikov filmu. Použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Funkcia Miracast dovoľuje zdieľanie obrazu z mobilu.

Kľúčové výhody TV 32" Sencor SLE 32S602TCS

  • TV Sencor disponuje uhlopriečkou 32"
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz plne dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Sencor je univerzálny podľa vzoru HbbTV, ten kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV dovoľuje prečítanie napríklad aktuálnych programov TV staníc, archívov filmov a relácií, alebo počasie
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje pripojenie k webu
  • Funkcionalita nahrávania na flash disk na uchovanie filmov aj seriálov a následného prehrania
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými závitmi na skrutky vo vzájomnej vzdialenosti 100×100 na pripevnenie na stojan
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie
Televízor 32

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 32" Sencor SLE 32S602TCS

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o správny príjem mať strach nemusíte. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 bude tento televízor ovládať, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. S DVB-S2 tunerom možno prijímať signál zo satelitu obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. Ak máte zriadený káblový typ, tak sa pripojí 32" Sencor SLE 32S602TCS pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Na využitie všetkých funkcií potrebujete internet, kvôli ktorému je vybavený klasickým konektorom. Ak už u vás káble nemajú miesto, oceníte možnosť pripojiť sa na internet bezdrôtovo, cez WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Skoro samozrejmou funkciou televízora Sencor je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov cez USB port. S týmto modelom môžete obsah okrem prehliadania aj nahrávať.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Sencor

Televízor 32" Sencor SLE 32S602TCS vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je YouTube a NETFLIX. Televízor Sencor vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je YouTube a NETFLIX. Funkcia Miracast umožňuje zdieľanie obrazu z mobilu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,9 cm Hotovo!
Výška
47,7 cm Hotovo!
Hĺbka
18,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
42,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám zapujcenou tuto televizi ale nejde mi tam nainstalovat satelitní televizi Skylink už se tady trápím 3 h. A nic a mám to přes hotspod poněvadž moji wifi síť kterou mám hned vedle mi to vůbec neukazuje můžete mi poradit jak programy nainstalovat

Pěkný den, na televizi nelze přehrát video soubor AVI z disku, např. MKV, nebo MP4 přehrává, existuje nějaký způsob, jak toto zprovoznit? Je to vlastnost, nebo závada?

Dobrý den, jak prosím na televizi najdu na internetový prohlížeč? Dekuji

Dobrý den, prosím má televize 32" Sencor SLE 32S602TCS funkci červeného tlačítka? Wifi dle popisu bezdrátové ano. Děkuji

Dobry den, půjde na této tv sledovat O2 TV ? děkuji

32" Sencor SLE 32S602TCS Mam zájem o televizi, ale potřebuji vědět zda televize se dá připojit na VODAFONE kartu která se vkládá přímo do televize. Ne setobox.

Dá sa na túto TV zozadu namontovať držiak? (na stenu)

Diskusia a poradňa k 32" Sencor SLE 32S602TCS
Príslušenstvo pre 32" Sencor SLE 32S602TCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Sencor SLE 32S602TCS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Sencor SLE 32S602TCS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Sencor SLE 32S602TCS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Sencor SLE 32S602TCS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií