AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

48" GIGABYTE AORUS FO48U

Zobraziť katalóg
48" GIGABYTE AORUS FO48U
4,5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Veľkoformátový displej 4K 3840 × 2160, OLED, 16:9 širokouhlý, 1 ms, 120Hz, FreeSync, 10bit, 800 cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, antireflexný povrch displeja, repro, VESA
1 209 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  CGG43WQ1 Produktové číslo:  AORUS FO48U Stránky výrobcu
48" GIGABYTE AORUS FO48U 1 209 € Momentálne nedostupné

48" GIGABYTE AORUS FO48U


Úplne exkluzívny herný monitor GIGAYBTE AORUS FO48U je ideálny pre herné konzoly alebo náročných PC hráčov

Herný monitor GIGAYBTE AORUS FO48U vám vykúzli poriadne široký úsmev na tvári. Ide prakticky o jeden z najlepších herných monitorov na trhu a len ťažko je možné popísať všetky jeho funkcie a parametre. Medzi tie kľúčové patrí pochopiteľne gigantická uhlopriečka, 4K rozlíšenie, najnovšie rozhranie HDMI 2.1 alebo certifikácia VESA DisplayHDR 1000. Úplnou samozrejmosťou je veľkolepá obrazová kvalita vďaka použitému OLED panelu.

Kľúčové vlastnosti herného monitora GIGAYBTE AORUS FO48U

  • Úplne luxusný herný monitor so 48" uhlopriečkou a 4K rozlíšením
  • Gamerský monitor GIGAYBTE AORUS FO48U sa pýši 120 Hz obnovovacou frekvenciou
  • Špičkový OLED panel so širokými pozorovacími uhlami
  • Podpora technológie VESA DisplayHDR 1000
  • 10-bitový panel s pokrytím 98 % farebného rozsahu DCI P3 a 130 % sRGB
  • Komplexná súprava herných režimov a vylepšení
  • K dispozícii konektory 2× HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 USB-C, 2× USB 3.0


Herný monitor GIGAYBTE AORUS FO48U so 120 Hz frekvenciou

Herný monitor GIGAYBTE AORUS FO48U láka na 4K UHD rozlíšenie (3 840 × 2 160 bodov pri 120 Hz), odozvu 1 ms (GtG) alebo na pokročilú obrazovú technológiu Quantum Dot. Pokiaľ tiež hľadáte najúžasnejší a najvernejší obraz, je pre vás certifikácia VESA DisplayHDR tou správnou voľbou. HDR si veľmi dobre užijete aj pri hraní napríklad na PlayStation 5. Konzola vie poslať HDR obraz na monitor, aj keď na to sama hra nebola urobená, takže monitor potom dokáže detegovať HDR vstup a adekvátne tomu sa prednastaviť na HDR režimy.

Vstavaný KVM prepínač a diaľkový ovládač

Doménou gamerského monitora GIGAYBTE AORUS FO48U sú rozšírené možnosti ovládania. Napríklad pomocou diaľkového ovládača môžete ľahko prepínať vstupy alebo regulovať hlasitosť. Dôležitým prvkom výbavy je KVM prepínač, vďaka ktorému je možné jednou klávesnicou a myšou ovládať napríklad PC a notebook.

Herný monitor GIGAYBTE AORUS FO48U má skvelý zvuk

Vďaka exkluzívnym technikám ozvučenia vám herný monitor GIGAYBTE AORUS FO48U predkladá najčistejší a najmelodickejší zvukový zážitok a ponúka celý rad režimov na prispôsobenie buď hre alebo napríklad filmovej zábave. Celkový výkon reproduktorov je veľmi pekných 50 W.

Monitor GIGAYBTE AORUS FO48U ponúkne exkluzívne funkcie

Ikonický dizajn monitora GIGAYBTE AORUS FO48U skvele súznie s pestrou škálou funkcií. Napríklad budete mať k dispozícii nabíjací USB port alebo možnosť monitor zavesiť na stenu. V praxi poteší integrované napájanie, takže nie je potrebný externý adaptér. Ani po mnohohodinovej hernej seanse vás nebude bolieť hlava, pretože technológia Flicker Free účinne šetrí vaše oči.

Konektorom vládne HDMI 2.1

K monitoru hernému GIGAYBTE AORUS FO48U pripojíte prakticky akýkoľvek moderný zdroj obrazu. Okrem najmodernejšieho HDMI 2.1 určite oceníte aj USB-C s možnosťou jednoduchého pripojenia notebooku pomocou jedného kábla.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
OLED Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
800 cd/m2 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
130 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
107 cm Hotovo!
Výška
68 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
15 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné monitor připojit k notebooku pomocí USC-c? Po připojení HDMI kabelem z balení mi notebook nabízí pouze 60 Hz. Je potřeba připojit monitor DP kabelem k dosažení 120 Hz, nebo je problém jinde? Děkuji

Záruka na burn-in? Zdravím, chci se zeptat jestli výrobce nabízí nějakou záruku na vypálení obrazovky. Jelikož je toto prodáváno jako monitor, a tedy očekává se hodně statických textů, obrázků a podobně, tak by bylo blbé kdyby se během pár měsíců vypálily a nebylo by možné to nějak řešit. Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ktorý držiak Alzaergo (na stenu) by bol k tomuto displayu najlepší?

Je to True 10bit a nebo 8bit+FRC ?

Jo, kdybych už neměl LG OLED C1, tak bych si koupil tohle. Je to totiž úplně ten samý panel (vyrobený LG), pouze nemá "Smart OS" (který se stejně jen plete do cesty), nemá ony "chytré vychytávky", které vám ztlumují jas a dělají různé mitigace burn-inu, za to podporuje Displayport, což bych uvítal (s HDMI 2.1 propojením s počítačem mám řadu problémů, zatímco s PS5 je to v pohodě). Háček tohohle monitoru je v tom, že komunikace s panelem prý probíhá přes nějaký software, který naprogramovali lidé z LG, a stojí za starou bačkoru (bugy a nestabilita). Jinak je tohle ale jediný opravdový OLED monitor k počítači za rozumnou cenu. Nicméně zmíněnou LG OLED C1 už dnes koupíte za 30k Kč, takže vpodstatě za stejný panel znatelná úspora. Toto absurdní nacenění upřímně řečeno naprosto nechápu. Proč už nemáme celou řadu "dumb" computer monitorů na trhu? Upřímně nevím. Já jsem čekal na OLED monitor od roku 2008, než mi tento rok došla trpělivost a koupil jsem si tu LG OLED televizi.

Krasavec. Aktualne mam Acer Predator CG437K, coz je velmi podobna obrazovka a jsem s tim velmi spokojen. OLED je ale o level vys a zajimalo by me, proc podporuje HDMI 2.1, kdyz starsi verze tohoto rozhrani podporuje rozliseni 4K v kombinaci se 120Hz. Myslite, ze to tam gigabyte dal z duvodu, ze HDMI 2.1 je dnes standard?

Proc ma monitor ramecky ? :(

Diskusia a poradňa k 48" GIGABYTE AORUS FO48U
Príslušenstvo pre 48" GIGABYTE AORUS FO48U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" GIGABYTE AORUS FO48U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48" GIGABYTE AORUS FO48U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48" GIGABYTE AORUS FO48U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48" GIGABYTE AORUS FO48U.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií