AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

55" LG 55NANO95

Zobraziť katalóg
55" LG 55NANO95
5 1 hodnotení
Televízor SMART, 139cm, Ultra HD 8K, 50 / 60Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, webOS, repro 40W, vstavaný soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus
Kód:  WK612d05 Produktové číslo:  55NANO953NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55NANO95



Smart televízorLG 55NANO953NA s naozajstným 8K obrazom

Real 8K rozlíšenie

Pre ten správny pôžitok z filmov, alebo športových prenosov môžete s chladnou hlavou staviť na LG 55NANO953NA s pestrou paletou funkcií a naozaj špičkovým obrazom. Kombinácia obrazovky s veľkosťou 139 cm a rozlíšenia 8K Ultra HD vám pomôže objaviť detaily, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Pre naozaj reálny dojem z 8K rozlíšenia je dôležité, aby oči dokázali vnímať jednotlivé pixely samostatne a zreteľne, čo LG NanoCell televízory umožňujú. Práve vďaka tomu televízory s NanoCell technológiou prekračujú definíciu 8K združenia CTA – preto Real 8K.



Prevedenie na optimálny 8K obsah

Inteligentný procesor Alpha 9 8K tretej generácie s AI dokáže prostredníctvom algoritmov hlbokého učenia analyzovať a následne zlepšiť obsah tak, aby bol čo najbližšie rozlíšeniu 8K s ohľadom na maximálnu kvalitu zvuku i obrazu. Na televízore NanoCell pôsobia všetky scény veľmi reálne vďaka vysokému kontrastu a čistým teplým farbám, ktoré vytvára technológia Nano Black. Optimalizovaný obraz a zvuk navyše zabezpečujú ešte oveľa autentickejší zážitok – budete sa cítiť ako v naozajstnom kine.


Reálny filmový zážitok

Vďaka technológiám Dolby Vision IQ a Dolby Atmos si vychutnáte filmový zážitok podľa predstavy hollywoodskych tvorcov. Dolby Vision IQ upravuje obraz podľa žánru a svetla v miestnosti a Dolby Atmos poskytuje jedinečný zážitok z počúvania. Funkcia FILMMAKER MODE vykonáva automatické úpravy obrazu a vypína vyhladzovanie pohybov pre prirodzenejšie zobrazenie rýchlych scén.

Full Array Dimming a zlepšené HDR formáty

Vďaka individuálnemu riadeniu LED podsvietenia dokáže technológia Full Array Dimming zlepšiť kontrast a úroveň čiernej, čím zvýrazní detaily. Vďaka upraveným hlavným HDR formátom HLG Pro a HDR 10 Pro si vychutnáte obsah v tom najlepšom možnom rozlíšení.

Všetko na prehrávanie 8K obsahu

S integrovaným video dekodérom a podporou kodekov HEVC, AV1 A VP9 si vychutnáte vo vysokom rozlíšení aj videá z Youtube, či ďalších streamovacích služieb. LG NanoCell tiež podporuje všetky obľúbené aplikácie, ako Apple TV, Netflix a LG Channels.



Bojové pole, či pretekárska dráha priamo pred vami

Ak si chcete každý herný zážitok naozaj vychutnať, LG 55NANO953NA je pre vás tým správnym nástrojom. Virtuálny svet s perfektnou grafikou budete môcť prežívať v reálnom čase vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe, HDMI 2.1 a HGiG. LG NanoCell sa tiež postará o krásne čisté farby, ktoré prispejú k naozaj autentickému pocitu z hrania hier.

Takmer bez oneskorenia

Vďaka nízkemu Input lagu budete môcť zaútočiť na súpera bez akéhokoľvek omeškania. NanoCell TV vás prenesie do herného sveta a synchronizuje vaše zmysly so skutočnými scénami.

Nová generácia herného štandardu

Vyššia rýchlosť snímok, VRR, ALLM a eARC spolu s HDMI 2.1 sú funkcie potrebné pre naozaj dokonalý obraz pri hraní hier. Plynulá synchronizovaná grafika a vysoké rozlíšenie sú nevyhnutné na rýchle zobrazenie pohybov. 8K televízor LG NanoCell vám zabezpečí všetko, čo potrebujete na hranie videohier.


Autentický športový zážitok

Technológia Nano Accuracy v LG NanoCell televízoroch vám poskytne neskreslené a presné zobrazenie farieb v 8K rozlíšení z ľubovoľného uhla. Každý zápas vášho obľúbeného tímu bude teda skvelým zážitkom s čistým obrazom v špičkovej kvalite.

Priestorový zvuk

Pre naozaj autentický zážitok môžete pripojiť až dva reproduktory pomocou funkcie Bluetooth Surround, čím vytvoríte efekt priestorového zvuku.* Budete sa tak cítiť priamo v centre diania.

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia správne fungovať.

Funkcia Športové upozornenia

Už sa nemusíte báť, že prídete o detaily dlho očakávaného zápasu. S funkciou Športové upozornenia budete dostávať informácie pred zápasom, počas i po ňom, aj keď sledujete inú reláciu.

Pohodlnejší život s inteligentnou technológiou

Technológia LG ThinQ AI s podporou hlasového ovládania premení váš televízor na centrum vašej domácnosti. Vďaka podpore Google Assistant, či Amazon Alexa môžete ovládať aj zvyšok vašich inteligentných zariadení. Stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úlohu, či otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka podstavca/rozstup nožičiek
109,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím co iné je na nano95 oproti nano91? Nano95 je už miniled? Qned?

Diskusia a poradňa k 55" LG 55NANO95
Príslušenstvo pre 55" LG 55NANO95 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO95. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO953NA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO953NA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55NANO953NA.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií