AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" LG 55SM8050PLC

Zobraziť katalóg
55" LG 55SM8050PLC
4,9 11 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, webOS, VESA 300×300 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607n6o8 Produktové číslo:  55SM8050PLC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55SM8050PLC


Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov je najlepšie zaobstarať televízor 55" LG 55SM8050PLC s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 55 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD sa vyplatí každému, kto hľadá televízor do obývacích izieb neobyčajne náročných fanúšikov filmu. Rozlíšenie UHD TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje jednotné odtiene živých farieb po celej ploche obrazovky. TV Smart vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom.

Najpodstatnejšie rysy televízora 55" LG 55SM8050PLC

  • TV LG má obrazovku s uhlopriečkou 55"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • K dispozícii budete mať Google Assistant a Amazon Alexa
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz sľubuje hladký a plynulý obraz
  • Červené tlačidlo umožňujúce prečítanie napríklad programov TV staníc, možnosť prechádzať archívy relácií, počasie, spravodajstvo alebo hranie hier
  • Možnosť ovládania hlasom znamená koniec nutnosti klasického ovládania
  • Herný režim znižuje odozvu na minimum počas hrania, vďaka tomu máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na vašu flashku na nahrávanie filmov aj seriálov a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s predom vyrezanými závitmi vo vzdialenosti 300×300 mm na montáž na držiak
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami

Mimoriadne detailný obraz televízora LG

Chcete si užívať filmy len v tej najlepšej kvalite? televízora 55" LG 55SM8050PLC s jemným rozlíšením vás presvedčí, že je správnou voľbou. Označenie 4K charakterizuje panel s dokopy štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti televízorom deklarovaným ako Full HD. Obraz televízora LG sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka sa nijak nemení jeho kvalita, je vždy perfektne ostrý. Veľmi jemné rozlíšenie sa hodí nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Seriály a filmy natočené v nízkom rozlíšení sa bude snažiť preniesť do vyššieho a ich obraz sa trochu vylepší. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejší chod rôznych aplikácií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 55" LG 55SM8050PLC

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, o funkčnosť mať strach nemusíte. Najnovšiu technológiu pozemného vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Pri káblovom type je možné pripojiť 55" LG 55SM8050PLC pomocou DVB-C tunera. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak už doma nie ste na káble zariadení, pripojíte ho k internetu bezdrôtovo, pomocou WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické prostredie internetu. Na ľahké spojenie s reproduktormi, klávesnicou a podobnou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou TV LG je zobrazenie obsahu z externých diskov vďaka USB portu. V prípade tohto modelu môžete obsah na disky aj nahrávať.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore LG

TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Voyo a Apple TV. Je na ňom možné využívanie Google Assistant a Amazon Alexa.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Komponentný, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Výška
77,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,36 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
107,7 cm Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tato televize NanoCell. V popisku TV jsem to nikde nenašel. Předem děkuji za odpověď

Ma tato televize “magicky” ovladac ve standartu? Diky

Je tu otázka. Nevím, koho se zeptat, jaký je rozdíl mezi těmito modely 55SM8050 a 55sm8200. poděkovat. Je cena nového modelu nižší?

Dobrý den, chci se zeptat poslední dobou mi nefunguje na TV správne zrcadleni přes IPhone, proste přes Safari dám jakejkoliv film, seriál přehrát přes to ale nefunguje přehrávání a když film stopnu běží okamžitě od začátku…můj dotaz je jestli to není ti , že tato televize nepodporuje třeba Air play 2 ale jen Air play 1?

dobrý den, podařilo se mi rozlomit nožičku, je možné nohu dokoupit? z prostorových důvodů nechci zavěšovat televizi na stěnu

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na podsvietenie , či ide o EDGE alebo DIRECT. Ďakujem

Lg 55sm8050 nebo Philips 55pus7304(54)? Má LG hezčí obraz? Budu převážně pouštět HD a full HD mkv a avi soubory. Android s VLC a sluchatkový výstup u Philips by se hodily, ale hezčí obraz (upscaling) je prioritou. IPS panel mi nevadí, spíše jde o to na kterém tv ty vykopávky budou vypadat lépe. Dík

Jak funguje nativní aplikace Skylink live tv má někdo odzkoušeno?

Dobrý deň,chcem sa opýtať je možne pri type 55"LG55SM8050PLC ,rozdeliť obrazovku na dve časti , v jednej pozerať TV ,v druhej prehliadať internet ?

Dobry den, ma tv prosim funkciu Airplay?

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55SM8050PLC
Príslušenstvo pre 55" LG 55SM8050PLC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55SM8050PLC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55SM8050PLC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55SM8050PLC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55SM8050PLC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií