MS hokej AlzaBoxy Q1

60" Sharp LC-60LE651E

Zobraziť katalóg
60" Sharp LC-60LE651E
Televízor 3D SMART LED, X-Gen panel, uhlopriečka 152cm, Active Motion 200 (100Hz natívne panel), FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, AQUOS NET + s webovým prehliadačom, HbbTV, DLNA, USB nahrávanie, Timeshift, WiFi Ready, ovládanie pomôcť smart telefónu, 2x15 W, energ. trieda A +
Kód:  WSA399 Produktové číslo:  LC60LE651E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60" Sharp LC-60LE651E

Smart televízor Sharp využíva tenký, ľahký a nadčasový dizajn, ktorým očarí všetkých svojich divákov. Na ohromnej uhlopriečke 152 cm si vychutnáte všetky obľúbené filmy ako v kine a to aj v 3D. Obraz je svojimi prirodzenými farbami skutočne brilantný a jeho kontrast aj hĺbka doslova berú dych. Vďaka aktívnej 3D technológii sa ponoríte do úplne nového sveta, ktorý priamo vystupuje z obrazovky. S energetickou triedou A + ušetríte za prevádzku a obstarávacie náklady sú vzhľadom k veľkosti uhlopriečky tiež veľmi priaznivé.

Len to najlepšie

Televízor sa vyznačuje moderným panelom s technológiou X-Gen, ktorý vytvára neuveriteľný jas a hĺbku. Nový materiál tekutých kryštálov a štruktúra panela minimalizujú deformácie obrazu až o 30%. Živý a uhladený obraz pri sledovaní filmov s akčnými scénami a športových prenosov zaručí technológia Active Motion 500. Zvukový sprievod obstaráva dvojica reproduktorov s výkonom 15 W vylepšených kódovacím systémom Dolby Digital Plus.

Bohatá konektivita

Bohatá výbava televízora zahŕňa v súčasnosti najpoužívanejšie tunery na príjem televízneho vysielania. Ide o DVB-T aj DVB-T2 pre príjem digitálneho pozemného vysielania a DVB-C pre príjem káblovej televízie. Všetky tunery sú samozrejme integrované aj v ich HD variante a doplnené CI+ slotom na vloženie platenej karty. Začlenenie televízora do domácej siete umožní LAN konektor RJ-45 alebo bezdrôtový WiFi adaptér. Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie.

Spojenie so svetom

Prostredie AQUOS NET+ vám umožní prístup do obľúbených internetových služieb z vášho televízora. Ako ľahké a pohodlné. Okrem plného prístupu na internet čaká na vyskúšanie mnoho aplikácií. Nechýba ani dômyselná možnosť plného ovládania TV z aplikácie na smartfóne či tablete. Nahrávanie na pripojený USB disk je užitočné, ale pomocou funkcie Time Shift nezmeškáte ani žiadny obľúbený program.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
136,8 cm Hotovo!
Výška
86,6 cm Hotovo!
Hĺbka
30,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
79,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
29,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 60" Sharp LC-60LE651E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" Sharp LC-60LE651E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60 "Sharp LC-60LE651E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií