AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" Panasonic TX-65CZ950E

Zobraziť katalóg
65" Panasonic TX-65CZ950E
5 1 hodnotení
Televízor 4K OLED zakrivený 4K SMART, uhlopriečka 165 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, Quattro tuner, 4K štúdio master processor, absolute black, ultimate contrast, štúdio master colour, HDR playback, THX certificate display, 4K pure direct, 3D polarized, speaker output 60 W, backcover in Alcantara, energ. trieda B
Kód:  WX248w9 Produktové číslo:  TX-65CZ950E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Panasonic TX-65CZ950E

vypnuté
Panasonic TX-65CZ950E

Exkluzívny dizajn a špičková kvalita obrazu

Špičkový zakrivený televízor Panasonic Viera vám naservíruje zábavu, ktorá vás úplne pohltí. Luxusný 360° dizajn s povrchom Alcantara a vynikajúca kvalita obrazu vyladená profesionálnym koloristom z Hollywoodu sú hlavné prednosti tohto televízora. Určite oceníte aj najnovšie inteligentné funkcie, ktoré vám umožnia používať internetové aplikácie alebo bezdrôtovo zdieľať multimediálny obsah.

Dokonalý obraz

Panasonic prichádza s novou generáciou OLED panelov a poskytuje používateľom ten najlepší obraz, ktorý súčasné technológie umožňujú vytvoriť. Základom perfektného obrazu je panel zložený z organických pixelov, kedy každý bod môže mať svoju vlastnú farbu a jas, nezávisle od ostatných. To má významný potenciál pri presnej reprodukcii farieb alebo perfektnom vykreslení pohybu.


4K Ultra HD

4K rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov ponúka čistý a detailný obraz zodpovedajúci realite. Pre ešte lepší zážitok z detailov je k dispozícii OLED panel s vysokým jasom a farebnosťou. O spracovanie obrazu sa stará štvorjadrový procesor 4K Studio Master.


Úžasné farby

Pokročilý OLED panel spoločne s profesionálnym spracovaním farieb Accurate Colour Drive poskytuje rozsiahlejšiu paletu prirodzených odtieňov, ktoré si oproti klasickým LCD televízorom zachovávajú realistický a sýty vzhľad v akejkoľvek scéne.


4K Studio Master Processor

Televízor vybavený najmodernejšími technológiami a 4K rozlíšením si kladie nemalé hardvérové nároky. Tie spĺňa štvorjadrový procesor 4K Studio Master. Vďaka výkonnému procesoru je obraz čistejší, plynulejší a samozrejme kvalitnejší.


Dokonalá čierna

Vďaka špeciálnej technológii je každý pixel osvetlený samostatne a dosahuje vlastnú hodnoty jasu, čím vzniká širšia farebná hĺbka na plynulé podanie priechodov a presnejšiu reprodukciu čiernej farby na dokonalé vykreslenie tmy a tieňov.


Internetové aplikácie

Prepojte televízor s vašim inteligentným telefónom a získajte prístup k obľúbeným aplikáciám, ktoré teraz môžete spustiť na veľkej obrazovke. Pomocou aplikácie Panasonic Media Center nastavíte časové nahrávanie a streamovanie živých prenosov priamo do vášho mobilného zariadenia.

vypnuté
Panasonic TX-65CZ950E
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,8 cm Hotovo!
Výška
91,3 cm Hotovo!
Hĺbka
31,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
11,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
45 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Panasonic TX-65CZ950E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Panasonic TX-65CZ950E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "Panasonic TX-65CZ950E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "Panasonic TX-65CZ950E.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií