PET Vyhraj lístky na EURO 2024

77" Panasonic TX-77LZ2000E

Zobraziť katalóg
77" Panasonic TX-77LZ2000E
Televízor SMART OLED, 195cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Google Assistant, Amazon Alexa, My Home Screen, VESA 400×300, repro 170W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WX244u7a3 Produktové číslo:  TX-77LZ2000E Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

77" Panasonic TX-77LZ2000E


Chcete si v pohodlí domova užiť filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor Panasonic. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Ideálne pre PlayStation 5 prináša potešenie aj tým najväčším herným nadšencom. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 170W reproduktorov. Smart TV Panasonic sa opiera o pokročilý operačný systém My Home Screen a jeho dizajn dopĺňa skutočne elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 400×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 77
Televízor 77

Hlavné vlastnosti televízora 77" Panasonic TX-77LZ2000E

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor Panasonic
  • Úžasné vizuálne zážitky predvedie technológia OLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Obrazový výkon podčiarkuje úžasný zvuk 170W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV Panasonic je poháňaný moderným operačným systémom My Home Screen
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Atmos
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Spotify a Twitch

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor Panasonic dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, a vďaka tomu sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s excelentnou ostrosťou a bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia OLED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. OLED displej vyniká svojím výrazným kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živými odtieňmi farieb. Umožňuje nezávislé ovládanie každého pixelu, čím dosiahne výrazné a sýte čierne odtiene. Displej OLED nie je energeticky náročný, pretože spotrebováva energiu iba pre zapnuté pixely.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu mení dynamicky podľa konkrétnej snímky. Rozšírením Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 77
Televízor 77

Staňte sa herným profesionálom s televízorom Panasonic

S balíčkom herných funkcií získate výhody proti konkurenčným hráčom. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a ideálne pre PlayStation 5 bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí najkratšiu možnú odozvu. Televízor Panasonic pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor My Home Screen v sebe skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia najmä tí najmenší diváci. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici.

Televízor 77
Televízor 77

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Panasonic

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez toho, aby bolo potrebné využiť externé zariadenie či prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí.

Ideálny partner na vaše televízne zážitky

Podporuje bezproblémovú komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, DLNA a Miracast. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos poskytuje 3D zvukovú reprodukciu pomocou väčšieho počtu kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, vďaka tomu bude rozloženie v priestore presnejšie a reálnejšie.

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

OLED televízor Panasonic vás nadchne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás televízny programy prestanú lákať, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. TV nesie označenie Calman Ready, má teda schopnosť profesionálne nastaviť obraz vďaka softvéru Calman, ktorý nachádza časté využitie v profesionálnom audiovizuálnom priemysle.

Rozmery:

107,3 × 172,3 × 35 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

105 × 7,8 cm (V × H)

Hmotnosť:

50 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
146 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
222 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
146 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
222 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
172,3 cm Hotovo!
Výška
107,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
105 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,8 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
50 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 77" Panasonic TX-77LZ2000E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" Panasonic TX-77LZ2000E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 77" Panasonic TX-77LZ2000E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií