AlzaBoxy Q1 PET

HTC Desire 630 Dark Grey

Zobraziť katalóg
HTC Desire 630 Dark Grey
4,0 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 64GB, fotoaparát 13Mpx + predný 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, batéria 2200mAh, Android 6.0
Kód:  HT1633c2b Produktové číslo:  99HAJM004-00

HTC Desire 630 Dark Grey

vlastnosti telefónu

146,9 mm

vypnuté
HTC Desire 630 Dark Grey

70,9 mm

vypnuté
HTC Desire 630 Dark Grey

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 140 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

operačný systém

Výdrž baterie

2 200 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2 × nanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

70,9 × 146,9 × 8,3 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

3G

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

140 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
Stylový design s mikropostřikem

Buďte originálny

HTC Desire 630 sa medzi ostatnými smartphonmi nestratí. Je tomu tak predovšetkým vďaka kreatívnemu dizajnu obohatenému tzv. mikropostrekom, ktorý zabezpečuje, že na svete nenájdete dva totožné kusy. Navyše sa vďaka použitému materiálu telefón skvele drží v ruke. Výnimočný je však tiež výbavou - okrem štvorjadrového procesora sa môžete tešiť na vynikajúci fotoaparát a ohromujúci zvuk. Ten najlepšie vynikne na pribalených prémiových slúchadlách.


Okno do mobilného sveta

Dominantou a jedným z najdôležitejších komponentov chytrého telefónu je bezpochyby dotykový displej. V HTC Desire 630 preto nájdeme 5palcový HD panel s technológiou IPS . Samozrejmosťou sú teda skvelé pozorovacie uhly, verne zobrazené farby a vyvážený jas s kontrastom. Zásluhou výkonného procesora, dostatočnému množstvu operačnej pamäte a hlavne optimalizovaného systému Android sa bude všetko zobrazovať plynule, bez otravného čakania.

vypnuté
Pětipalcový HD IPS displej

vypnuté
13MPx fotoaparát

O stupeň lepšie snímky

S 13MPx hlavným fotoaparátom dokážete zaobstarať lepšie fotografie ako kedykoľvek predtým. Vďaka technológii BSI, ktorý senzoru umožňuje zachytiť viac svetla, nebude problémom získať nádherné snímky aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Predná 5MPx šošovka je potom stvorená pre tie najdokonalejšie selfie snímky, vylepšené funkciou Live Makeup, ktorá vás urobí krajšími. Ďalšou zaujímavosťou je funkcia Burst umožnujúca zaobstarať rýchlu sériu fotografií na jedno stlačenie spúšte.


Hudobný zážitok

Telefón je vybavený inovovaným 24-bitovým zvukom HTC BoomSound s certifikáciou od spoločnosti Dolby. Spolu s pribalenými slúchadlami prémiovej triedy Extreme Fidelity smartphone umožňuje počúvanie až štvornásobne kvalitnejšie, než je štandard hudobného CD. Všetky vaše obľúbené skladby si pohodlne uložíte na 16GB interného úložiska a v prípade potreby možno využiť aj microSD kartu.

vypnuté
Kvalitní zvuk Dolby Audio

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
8,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
140 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma kovove telo?

Dobrý den zakoupil jsem dva tyto telefony ani na jednom nejde 4G LTE operator T-mobile. jaka je frekvence u techto telefonu v popisu chybí ! zvazuji vrácení odou telefonu.

Zdravím, má HTC Desire 630 vymeniteľnú batériu, aspoň "servisovo" (potrebné nástroje)?

Dobrý den, chci se zeptat, jak můžou být dvě rozdílné informace o frekvenci LTE. Máte zde psáno jak 3G tak 4G, takže nevím co je pravda. Díky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte přesnější informace ohledně termínu naskladnění tmavěšedé varianty tohoto mobilního telefonu, a také, zda je tato též vybavena barevným mikropostřikem na tmavém pozadí, podobně jako u světlé varianty na světlém.

Je zvláštní že bílá verze toho stejného modelu už v prodeji je... Ale i tak bych radši tmavě šedou abych si nemusel hledat jiný kryt. Kdy bude dostupný ?

Dobrý den, proč tento telefon vůbec nabízíte, když ho nejste schopni dodat? Naši objednávku tohoto telefonu jste z důvodu nedostupnosti zrušili. Proč ho tedy stále nabízíte? není to klamání zákazníků? Nepřijde mi to od vás příliš seriozní.

Zdravím, chcela by som sa opýtať, kedy bude približne HTC Desire 630 dostupný skladom. Ďakujem

Na Vasem e-shopu uvadite, ze telefon disponuje pokrocilymi senzory (gyroskop,kompas,magneticky senzor) ackoli to vubec neni pravda, dany model tyto senzory vubec nema! Overeno i na strankach výrobce (Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k HTC Desire 630 Dark Grey
Príslušenstvo pre HTC Desire 630 Dark Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire 630 Dark Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Desire 630 Dark Grey.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií