AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

InnovaGoods Dávkovač nápojov 7,5 l

Zobraziť katalóg
InnovaGoods Dávkovač nápojov 7,5 l
– približná kapacita: 7.5L, vyrobený z PMMA (bez BPA), 1× vnútorný priestor s mriežkou na ochutenie vody (ovocím, citrusmi, atď.), 2× uzavreté vnútorné oddiely pre ľad, praktický kohútik na dávkovanie, priemer×výška cca: 23×40cm
Kód:  INNDS735 Produktové číslo:  V0100574

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

InnovaGoods Dávkovač nápojov 7,5 l Predaj skončil

InnovaGoods Dávkovač nápojov 7,5 l

Niet nad dokonale vychladenú domácu limonádu v horúcich letných dňoch, ktorú máte kedykoľvek po ruke. To sa vám môže jednoducho splniť s nápojovým automatom spoločnosti InnovaGoods. Ideálny na servírovanie ľadového čaju, limonád, džúsov, ale aj iných nápojov. Celkový objem nádoby je 7,5 litra, o pitný režim teda budete mať nadmieru postarané. Automat sa skladá z vnútorného priestoru s mriežkou na ochutenie vody (napríklad ovocím, citrusmi, atď.), dalej z dvoch uzavretých vnútorných oddielov na ľad a praktického kohútika na dávkovanie. Automat sa jednoducho ovláda a rovnako tak je jednoduchá aj jeho údržba a čistenie.

Kľúčové vlastnosti nápojového automatu InnovaGoods

  • Dispenzor na chladenie nápojov všetkého druhu
  • Samostatná nádobka na ľad aj priestor na dochutenie nápoja
  • Jednoduché plnenie aj ovládanie
  • Extra veľký objem 7,5 litra
  • Nápojový automat InnovaGoods má praktický a pekný dizajn
  • BPA free - vyrobené z neškodného materiálu PMMA

Rozmery:
23 × 40 cm

Parametre a špecifikácia

Objem
7 500 ml Hotovo!

Vlastnosti

Objem
7 500 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre InnovaGoods Dávkovač nápojov 7,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si InnovaGoods Dávkovač nápojů 7.5l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Innova Waren Getränkeautomat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Innova Waren Getränkeautomat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Innova Goods Italadagoló 7,5 l.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií